Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan son dakika transfer haberleri: Falcao, Santiago Arias'ı getiriyor! - Galatasaray Haberleri
        1

        ARİAS'TA ARACI FALCAO

        İspanyol AS gazetesi, Galatasaray'ın Atletico Madrid'de bu sezon sadece 7 maçta forma giyen Santiago Arias'la ilgilendiğini, 28 yaşındaki Kolombiyalı'yı kiralık olarak kadrosuna katacağını yazmıştı. Ayrıca Santiago Arias transferi için Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'nun devreye gireceği ve oyuncuyu ikna etmeye çalışacağı belirtilmişti. Güney Amerika basını ise bu transfer gelişmesini bir adım daha öteye götürdü.

        2

        futebolatino.com.br sitesi yaptığı haberde, "Falcao, arkadaşı Santiago Arias'ı Galatasaray'a götürmek istiyor. Kolombiya basını Atletico Madrid'de mutsuz olan Arias'ın, Galatasaray'a gideceği iddialarını yineledi. Falcao'nun bu transfere aracılık ettiği de belirtildi. Falcao, Arias'la telefonda görüştü ve Atletico Madrid'de mutsuz olduğunu öğrendi. Onu Türkiye'ye gelmek için ikna etti" satırlarına imza attı.

        3

        SAĞ VE SOL TARAF KİRALIK

        28 yaşındaki oyuncunun Atletico Madrid’le mukavelesi sürüyor. Galatasaray Yönetimi; Finansal Fair Play kriterleri ve pandemi sonrası sarsılan ekonomi sebebiyle bu transferi kiralık olarak bitirmeyi planlıyor. Güney Amerika basınındaki haberlere göre; İspanyol ekibi de futbolcunun kiralık olarak ayrılığına onay verecek. Cim-Bom’da sol bek Saracchi sonrası sağ bek Santiago Arias da kiralık olarak Sarı-Kırmızılı formayı giyecek.

        4

        15 MİLYON EURO

        Galatasaray'da defansın bel kemiği Luyindama, Demokratik Kongo Milli Takımı'nda sakatlanıp ameliyat olmuştu. Genç stoper yeni yeni sahalara döndü. Kongo basınından Foot RDC, Everton'u çalıştıran Carlo Ancoletti’nin Luyindama'yı çok istediği ve Galatasaray’a 15 milyon Euro'luk bir teklif yapacağını iddia etti.

        5

        HOEDT SÜRPRİZİ

        Öte yandan Belçika basını, Antwerp'te kiralık sözleşmesi biten, bonservisi ise Southampton’da olan stoper Wesley Hoedt ile Galatasaray’ın görüştüğünü iddia etti. 26 yaşındaki futbolcu için kiralama teklifi yapılması bekleniyor.

        6

        BELHANDA PAZARLIĞI

        Arabistan basınında çıkan haberlere göre; Belhanda’nın menajeri, oyuncusunu Al Duhail’e önerdi. Ayrıca Betis de oyuncuyla ilgileniyor. Yönetim ise onun için teklif bekliyor.

        7

        MOFFİ GELİYOR!

        Galatasaray, bu sezon başında takıma katılan ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle istenilen performansı gösteremeyen Florin Andone’yi Brighton’a geri göndermeye hazırlanıyor. Aslan, 2020-21’de Falcao’yu yedekleyecek ismi de Belçika’da buldu.

        8

        As Kolombiya’nın iddiasına göre; Sarı-Kırmızılılar, El Tigre’nin arkasına Kortrijk’in 21 yaşındaki genç golcüsü Terem Moffi ’yi alacak.

        9

        Haberde; ‘Galatasaray’da El Tigre’ye eşlik edecek oyuncu Brugge’den dönecek olan Diagne değil. Antrenör Fatih Terim, Diagne dönse bile bir golcü daha istiyor ve bu isim Moffi . Türkler için büyük potansiyele sahip bir oyuncu’ ifadelerine yer verildi.

        10

        BALOTELLİ'DE SON DURUM

        Son dönemde adı Galatasaray ile anılan Mario Balotelli'ye büyük şok. İtalyan golcü, Brescia ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Bu sezon başında Brescia'ya transfer olan Balotelli beklentileri karşılayamadı. Takım ligin son sırasında yer alırken İtalyan oyuncuyla yolların ayrılması an meselesi.

        11

        Sezon sonunda takımdan ayrılacak olan 29 yaşındaki golcünün adı Galatasaray ve Vasco da Gama ile anılıyordu. Balotelli hafta içerisinde bir idmana hiçbir mazeret göstermeden gelmemiş ve Cellino da onun transferinin bir hata olduğunu ifade etmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ