Yeni stadyum için imzalar atıldı!

21 Haziran'da Ankara'da yapılan ve MYS Yapı'nın kazandığı Atatürk Stadyumu için bugün protokol imzalandı

Yeni stadyum için imzalar atıldı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ Atatürk Stadyumu’nda beklenen imzalar dün atıldı. Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ve MYS Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Tetik arasında imzalanan protokol ile Elazığ Atatürk Stadyumu’nun yapım çalışmalarına resmen başlanılmış oldu.

Hatırlanacağı üzere yeni stadyum ihalesi 21 Haziran’da Ankara'da yapılan, 41 firmanın dosya aldığı, 16 firmanın katıldığı ihaleyi 128 milyon 368 bin TL’lik teklifle Elazığ firması MYS Yol Yapı kazanmıştı. İhale sonrasında 15 günlük itiraz süresi dolarken, Ankara'da imzalar atıldı.

STAD VERİLEN SÜREDEN ÖNCE BİTECEK!

MYS Yol Yapı adına açıklamada bulunan Yılmaz Tetik, ihalenin yapılmasının ardından yaklaşık iki aylık bir süre geçtiğini belirterek, "21 Haziran tarihinde Ankara'da yapılan ihale için 41 firma dosya almış ve ihaleye 16 firma katılmıştı. Bu firmalar arasında yer alan MYS Yol Yapı, 128 milyon 368 bin TL'lik teklifle ihaleyi kazanmıştı. İhalenin ardından itiraz süresi dolarken, Ankara'da yetkililerle son kez bir araya gelerek görüşmelerde bulunduk ve sözleşmeyi imzaladık. Elazığ için hayırlı olsun. Bayramdan sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ile bir araya gelip yer teslimini gerçekleştireceğiz. Yeni stadı 650 gün için bitirip teslim etmemiz gerekiyor. Elazığ'ın daha fazla mağdur olmaması adına stadı süresinden önce bitirip teslim etmeyi ve hizmete açmayı hedefliyoruz” dedi.