YENİ SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI


 

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden başlayan İçel İdman Yurdu, transferler ile imza aşamasına geldiklerinin yanı sıra, tesis çalışmalarına da başladı.

ALİ ŞANLI

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak 3’üncü Lig’e çıkan İçel İdman Yurdu’nda hareketlilik tam gaz devam ediyor. İç transferde birçok oyuncu ile görüşen kırmızı-lacivertli ekip anlaşmaya vardıkları isimleri hafta sonu kamuoyuna duyuracaklar. Dış transferde ise Kulübü şampiyonluğa taşıyacak isimlerle bir araya gelen İçel İdman Yurdu Yönetimi, imza aşamasına gelindiğinde basın karşısında imza töreni ile tanıtımları yapacak.

İDMAN SAHASI HAZIR

İç ve dış transferde yoğun bir mesai harcayan İçel İdman Yurdu ekibi, diğer taraftan da tesisleşmeyi de ihmal etmediler. Toroslar Belediyesi ile yakın temasta olan İçel İdman Yurdu Kulübü, Aziz Sancar tesislerinin kullanım hakkını aldı. Tesisi alan Kırmızı Lacivertli ekip bakım ve onarıma zaman kaybetmeden yeni sezona hazır hale getirmeyi başardı. Kulüp sosyal medya hesabından bakım ve onarımında emek veren Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Mersin Stadyumu Müdürü Mehmet Yüce ve Toroslar Belediyesi Başkanı Atsız Afşın Yılmaz olmak üzere tüm çalışanlara İçel İdman Yurdu ailesi olarak teşekkür etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA