Yeni parti kuran eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e haciz şoku!

Yeni parti kuran eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’e haciz şoku!

Eski Şişli Belediye Başkanı ve Türkiye Değişim Partisi’ni kuran Mustafa Sarıgül’e, 4 milyon 117 bin lira borcu nedeniyle mallarına haciz geldi.

SARIGÜL, 4 MİLYON 117 BİN LİRA BORÇLUYMUŞ

Haciz kararı, Mustafa Sarıgül’ün, İstanbul’un çeşitli yerlerinde akaryakıt istasyonlarına sahip olan Mustafa Turan’a 4 milyon 117 bin TL borçlu olması nedeniyle verildi.

Uzun bir dönem Şişli'de Belediye Başkanı olarak görev yapan ve daha sonra Türkiye Değişim Partisi'ni kurarak Genel Başkanı olan Mustafa Sarıgül'e İstanbul 4.İcra Dairesi'nden kötü haber geldi.

MUSTAFA SARIGÜL'ÜN MALLARINA HACİZ GELDİ

2021 yılında kurduğu Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı olarak giren Mustafa Sarıgül’ün mallarına haciz geldi.

Mustafa Sarıgül’ün, İstanbul’un çeşitli yerlerinde akaryakıt istasyonlarına sahip olan Mustafa Turan’a 4 milyon 117 bin TL borçlu olduğu ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre, Turan verdiği borçların tahsil edilmemesi üzerine yasal yollara başvurdu ve icra takibi başlatıldı.

BORÇLULAR ARASINDA HÜSEYİN AVNİ SİPAHİ’DE VAR

Sarıgül’ün icra kararı çıkarılan malları arasında, iddiaya göre  AUDI marka otomobil, daireler ile İstanbul ve Ankara’daki arsaları bulunuyor. Mustafa Turan’a borçlu isimler arasında, eski CHP’li ve bir zamanlar Sarıgül’e yakınlığıyla bilinen Hüseyin Avni Sipahi de yer aldı.

Diğer bir yandan, söz konusu davayla ilgili Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül gerekli açıklamanın önümüzdeki hafta yapılacağını bildirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.