Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray son dakika transfer haberleri! Fransız basını orta sahayı duyurdu! Diagne gidiyor, Belhanda da... Günün transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        İki sezondur şampiyonluğu Fatih Terim yönetiminde kimseye kaptırmayan ve gözünü Şampiyonlar Ligi'ne diken Galatasaray'da transfer hareketliliği yaşanıyor! FFP nedeniyle oyuncu satmadan alamayacak Galatasaray, kiralayabileceği oyunculara da yöneldi!

        2

        Fransa'da yayın yapan L'Equipe'in haberine göre Galatasaray, Fulham'ın merkez orta saha oyuncusu Jean-Michael Seri ile ilgileniyor.

        3

        Geçen sezonun başında Fransız ekibi Nice'ten Fulham'a transfer olan, fakat İngiliz ekibi ile küme düşen oyuncuyu Galatasaray'ın 1 yıllığına kiralamak istediği öne sürüldü.

        4

        30 milyo Euro karşılığında transfer olduğu Fulham'da bu sezon 34 resmi maça çıkan 27 yaşındaki oyuncu, 1 gol 3 asist ile mücadele etti.

        5

        DIAGNE SATILACAK!

        Galatasaray'a devre arasında transfer olan, attığı gollere rağmen sarı-kırmızılı formayla beklentileri karşılayamayan ve şampiyonluk sonrasındaki açıklamalarıyla tepki çeken Mbaye Diagne'nin geleceği de belli oldu! Yahoo Sport France'ta yer alan habere göre Galatasaray, Senegalli yıldızı satış listesine koydu!

        6

        BELHANDA'NIN MENAJERİ KONUŞTU: "TALİPLERİ VAR!"

        Badou Ndiaye, Henry Onyekuru, Younes Belhanda'nın menajerliğini yapan William D'Avila, Radyospor'a konuştu ve Belhanda'nın transfer durumuyla ilgili açıklamalar yaptı. Faslı yıldızın Galatasaray'da mutlu olduğunu dile getiren D'Avila, "Suudi Arabistan'ın en iyi kulüpleri Al Hilal ve Al İttihad onu transfer etmeyi çok istiyor. Monaco'nun hala onunla bir ilgisi var" dedi.

        7

        Galatasaray'da bazı oyuncuların gönderileceğini dile getiren D'Avila, Belhanda'nın ilk gidecek futbolcular arasında olmayacağını vurgularken Faslı yıldızın La Liga'da oynamak gibi bir hayali olduğunu da açıkladı.

        8

        BANEGA İÇİN PAZARLIKLAR SÜRÜYOR!

        Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Galatasaray'da Fatih Terim'in çok istediği Ever Banega için de temaslar devam ediyor. Sevilla ile olan sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan Arjantinli yıldız için Sevilla ile kıran kırana pazarlık yapılıyor.

        9

        Endülüs ekibi Banega için Galatasaray'dan 7 milyon Euro bonservis bedeli talep ederken sarı-kırmızılı idareciler bu fiyatı düşürmeye çalışıyor! Sevilla'nın yeni teknik direktörleri Julen Lopetegui'nin raporuna göre kararını vereceği öğrenildi.

        10

        İspanya'da vergiler hariç 3 milyon Euro yıllık ücreti bulunan Banega'nın menajerinin Galatasaray'dan 3 milyon Euro garanti ücret talep ettiği de kaydedildi. Öte yandan Boca Juniors altyapısında yetişen Arjantinli'ye eski kulübü de talip!

        11

        Bu sezon Sevilla ile toplamda 51 maça çıkan 30 yaşındaki futbolcu, 8 gol atarken 11 de asist üretti. Banega daha önce Valencia, Atletico Madrid, Newell's, Inter formaları da giydi.

        12

        "SLITI'Yİ BAŞAKŞEHİR DE İSTİYOR"

        Ligue 1'de kalmayı başaran Dijon'un hücum oyuncusu Naim Sliti için Fransa'dan sürpriz bir iddia geldi! L'Equipe'te yer alan habere göre Galatasaray'ın da istediği futbolcu için Başakşehir de devrede!

        13

        Sporx'te yer alan habere göreyse Dijon ile 2022'ye kadar sözleşmesi olduğu halde ayrılmak istediğini açıklayan 26 yaşındaki oyuncu, "Henüz resmi bir teklif yok ancak bazı temaslar oldu. Buradan güzel bir şekilde ayrılmak istiyorum" ifadelerini kullanmmıştı.

        14

        Dijon'un Lille'den 2 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Tunuslu oyuncu, geçen sezon son anda ligde kaldıkları Dijon'da 42 maçta 10 gol, 10 asistlik bir performans sergiledi.

        15

        ONYEKURU İLE BİR SEZON DAHA PAZARLIĞI!

        Geçen sezon Everton'dan kiralanan ve attığı 16 golle kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Henry Onyekuru için de pazarlıklar sürüyor!

        16

        Football Insider'da yer alan habere göre Everton, Galatasaray'dan Nijeryalı yıldızın bonservisi için 20 milyon sterlin talep etti! Sarı-kırmızılılar bu ücreti karşılayamayacağını İngiliz ekibine iletirken iki kulüp, Onyekuru'nun bir sezon daha kiralanması konusunda görüşüyor.

        17

        Daha önce Bayern Münih'in de bonservisini almak için talip olduğu kaydedilen genç yıldız için Galatasaray'ın 2 milyon sterlinlik bir kiralama bedeli ödemeyi gözden çıkardığı belirtildi.

        18

        2 yıl önce KAS Eupuen'den 7 milyona transfer edilen Onyekuru'nun İngiltere'de çalışma izni halen çıkarılamasa da Everton'ın Nijeryalı'dan kolay vazgeçmeyeceği kaydedilirken mavi-beyazlıların Afrika Uluslar Kupası sonrasında kararını vereceği öğrenildi.

        19

        YENİ ONYEKURU: PAINTSIL

        Galatasaray, Belçika temsilcisi Genkt'te forma giyen 21 yaşındaki Ganalı Joseph Paintsil'i gündeminde tutuyor! Gana basınında çıkan habere göre Genk, kulübe kaynak yaratabilmek için Ally Samatta, Leandro Trossard ve Paintsil'i satmaya sıcak bakıyor!

        20

        Sarı-kırmızılıların Belçika ekibine 3 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği öne sürülürken bu teklifin beğenilmemesi durumunda ise Onyekuru'da olduğu gibi kiralık teklifi devreye sokulacak. Geçen sezon Genk'in oynadığı tüm kulvarlarda 37 maçta boy gösteren 21 yaşındakiGanalı, 5 gol 3 asistlik performans sergiledi.

        21

        BRUMA DÖNEBİLİR!

        Galatasaray'ın yeniden kadrosuna katmayı düşündüğü Bruma, Kicker'da yer alan habere göre RB Leipzig'den gönderilecek oyuncular arasında!

        22

        Fatih Terim'in isteğiyle 2013-14 sezonunda 13 milyon Euro'ya Portekiz ekibi Sporting'den transfer edilen Bruma, Fatih Terim tarafından bir kez daha isteniyor! İmparator eskiden beri gözdesi olan Bruma'nın alınması halinde Onyekuru'nun yokluğunu aramayacakları görüşünde.

        23

        Leipzig'le önümüzdeki günlerde masaya oturmaya hazırlanan Galatasaray'ın 2022'ye dek sözleşmesi bulunan yıldız oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama formülünü önereceği öğrenildi. Bu sezon Alman ekibinde 27 resmi maça çıkan Bruma, 3 gol ve 3 asist üretti.

        24

        CELİL'E TALİP VAR!

        Galatasaray'da sürpriz bir isme İspanya'dan talip var. TRT Spor'da yer alan habere göre La Liga ekibi Leganes, sarı-kırmızılı ekibin altyapısından yetişen Celil Yüksel’i kiralamak istiyor.

        25

        Galatasaray’la A Takıma yükselen ve Fatih Terim’in zaman zaman şans verdiği 21 yaşındaki orta saha, teklife sıcak bakıyor.

        26

        JIMMY, ŞENER VE BABEL İMZAYA KALDI

        Galatasaray'ın daha önce prensip anlaşmasına vardığı Ryan Babel'in milli mesai sonrasında, Şener ve Jimmy Durmaz'ın ise transfer döneminin resmen açılmasının ardından imza atacağı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ