Anlık Bildirim

Yeni nesil Google Pixel Buds, Bluetooth sertifikası aldı

Google'ın geçtiğimiz Ekim ayında duyurduğu yeni nesil kablosuz kulaklık modeli Pixel Buds, Bluetooth sertifikası aldı. Cihazın iki model seçeneğiyle bahar aylarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Yeni nesil Google Pixel Buds, Bluetooth sertifikası aldı Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Google geçtiğimiz Ekim ayında düzenlediği MadeByGoogle adlı lansman etkinliğinde Pixel 4 akıllı telefonları ve yeni nesil Pixel Buds kablosuz kulaklık modelini duyurmuştu. O sırada henüz prototip aşamasında olan yeni nesil Pixel Buds ile ilgili detaylar yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı.

Mayıs ayında raflara çıkabilir

Pixel Buds modeli nihayet Bluetooth Sertifikasyonu listesinde göründü. Listedeki G1007 ve G1008 model numaraları Pixel Buds'ın iki varyanta geleceği iddialarını da güçlendiriyor. Ayrıca kablosuz kulaklık modeli Bluetooth 5.0 sertifikası aldı ve bu da Yeni nesil Pixel Buds'ı cep telefonu aksesuarı kategorisine sokuyor.

Tüm bunlara ek olarak cihazın Qualcomm'un aptX codec bileşenini desteklemeyeceği belirtiliyor. Çünkü Pixel Buds'ın içinde  Qualcomm donanımı yer almıyor ve yonga seti Bestechnic şirketi tarafından üretilmiş. Bu yılın ilkbaharında raflara çıkması planlanan kablosuz kulaklıkların, Mayıs ayında düzenlenecek olan Google I/O etkinliğine kadar hazır olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim