Anlık Bildirim

Yeni nesil Audi A8 tamamen elektrikli olabilir

Alman otomobil devi Audi geçtiğimiz günlerde ikonik TT modelinin üretimini sonaldıracağını açıklamıştı. Şirket şimdi de yeni nesil Audi A8'in tamamen elektrikli olacağının sinyalini verdi.
Alman otomobil devi Audi kısa süre önce bir açıklama yaparak tüm dikkatini SUV ve elektrikli araçlara odaklayacağını duyurdu. Şirket ayrıca ikonik TT modelinin üretimini de sonlandırma kararı aldı. Audi yıllık genel toplantısında, yakın gelecekte tamamen elektrikli bir A8 gelebileceğinin sinyalini verdi.
Audi AG Yönetim Kurulu Başkanı Bram Schot, konuyla ilgili açıklamasında "Audi A8'in yeni nesli tamamen elektrikli olabilir. Buna henüz karar verilmedi, ancak bunu hayal edebiliyorum" dedi. Deneyimli yönetici sözlerini daha iddialı açıklamalarla sürdürdü "A8 için tamamen yeni bir konsept ile üst sınıfta devrim yapmayı düşünüyoruz."

Audi R8'in yerine elektrikli süper otomobil geliyor

Audi, yeni nesil A8 ile ilgili konuşmaya başlasa da otomobille tanışmak için bir süre daha beklememiz gerekecek. Zira mevcut A8, 2018'de piyasaya sürüldü. Alman marka sadece elektrikli A8 ile sınırlı kalmayacak gibi görünüyor.
Audi R8'in yerine elektrikli bir süper otomobil gelebilir. Ayrıca şirket üretimi sonlandırılan TT'nin yerini yeni bir elektrikli araçla dolduracak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim