Yeni Muhtarlık Binası Törenle Açıldı

Hendek Yenimahalle Muhtarlık hizmet binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Yeni Muhtarlık Binası Törenle Açıldı


Yenimahalle SGK Binası yanında hizmete giren Muhtarlık binası açılış törenine İYİ Parti Milletvekili Ümit Dikbayır, Kaymakam Orhan Burhan, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Siyasi Parti temsilcileri, Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreni öncesi konuşma yapan Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli “ Muhtar olduğum dönemden bu yana Muhtarlık binamız yoktu. Cami altında bugüne kadar hizmet verdik. Bu konuda da 2 yıldan bu yana Belediye Başkanımıza Yenimahalle’ye acil bir muhtarlık binası ihtiyacımız olduğunu söyledik. Sağ olsun bizlere destek verdi. Hiçbir şeyi esirgemedi. Ve Muhtarlık hizmet binasının yapımına öncülük ettiler” diyerek Binanın yapımında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’de yaptığı konuşmasında “ İlçemizin en kalabalık Mahallesi olan Yenimahalle’mize güzel hizmetlerde bulunulmasını temenni ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” diyerek teşekkürlerini iletti.

Yenimahalle Hendek’in %20 nüfusunu oluşturduğunu söyleyen Kaymakam Orhan Burhan’da “Yenimahalle de ikamet eden Mahalle sakini olarak Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Bütün Mahallelerimiz bu hizmeti hak ediyor. Muhtarlık hizmet binaları tüm Mahallelerimize kazandırılır. Yenimahalle’ye ve Hendek’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Yenimahalle Muhtarlık hizmet binası açılış kurdelesini kesen Protokol üyeleri, İlçe Müftüsü Abdurrahman Şahin’in dua etmesi ile hizmet binasını gezdiler.

Muhtarlık Hizmet Binası açılış programında misafirlere Pilav ve Ayran ikramında bulunuldu.





Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2018, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184