SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'dan Lige Süper Başlangıç: 3-0

0
Güncellendi - 2019-08-20 23:56:10
Yeni Malatyaspor'dan Lige Süper Başlangıç: 3-0
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, son anda Gökhan Töre'nin de sakatlanarak kadro dışı kalmasıyla, cezalı olan Mina ve Mustafa Akbaş, Partizan maçında sakatlanan Chebake'yle birlikte 4 eksikle çıktığı Medipol Başakşehir maçını ikinci yarıda gelen gollerle 3-0 mağlup etti ve Süper Ligde 2019- 2020 sezonuna süper bir başlangıç yaptı. Karşılaşmada, Yeni Malatyaspor'un gollerini 68. dakikada Guilherme, 88. dakikada Jahovic ve 90+2. dakikada Fofana kaydettiler.

STAT: Yeni Malatya

HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Alpaslan Dedeş, Mehmet Cem Hanoğlu, 4.hakem Çağdaş Altay,

YENİ MALATYASPOR: Farnolle, Özer Özdemir, Robin Yalçın, Hadebe, Erkan Kaş, Murat Yıldırım (Dk. 86 Ahmet Ildiz), Donald, Bifouma (Dk. 82 Rahman Buğra Çağıran), Chaaleli (Dk. 62 Guilherme), Fofana, Jahovic

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Mert Günok, Caiçara, Chedjou, Ponck, Aziz Eraltay, Azubuike (Dk. 46 Gökhan İnler), Soner Aydoğdu (Dk. 64 Arda Turan), Visca, İrfan Can Kahveci, Elia (Dk. 76 Guldbrandsen), Demba Ba

GOLLER: Dk. 68 Guilherme, Dk. 88 Jahovic, Dk. 90+2 Fofana (Yeni Malatyaspor)

KIRMIZI KART: Dk. 67 İrfan Can Kahveci (Medipol Başakşehir)

SARI KARTLAR: Dk. 45+1 Chaaleli, Dk. 48 Murat Yıldırım, Dk. 60 Robin Yalçın (Yeni Malatyaspor)

Dakika 12: Sağ kanattan ceza sahasına girmek isteyen Özer Özdemir'in sert şutu auta gitti.

Dakika 17: Başakşehir Visca ile hızlı geldi. Bu oyuncunun çevirdiği topta savunma araya girerek Elia'ya gol şansı tanımadı.

Dakika 21: Chaaleli, cezasahası dışında Özer'e pas çıkardı ve pas istedi. Gelen topu Chaaleli rakibinin üzerinden aşırdı, ancak aut.

Dakika 27: Sol kanattan cezasahasına giren Fofana rakibinin müdahalesi ile yerde kaldı, Yeni Malatyaspor'un penaltı beklediği pozisyonda hakem oyunu devam ettirdi. VAR incelemesi yapan hakem kararını değiştirmedi.

Dakika 34: Yeni Malatyaspor'un kazandığı serbest atışı Jahovic kullandı. Gelen topu kaleci Mert çeldi, dönen topa hamle yapan Robin Yalçın'ın vuruşu farklı bir şekilde aut.

Dakika 40: Fofana'nın soldan ortası sonrası arka direkte Jahovic'in indirdiği topa penaltı noktası civarında Bifouma bekletmeden vurdu ancak meşin yuvarlak auta çıktı.

Dakika 43: Elia'nın ceza sahası dışında sert şutunda, kaleci Farnolle meşin yuvarlağı üzerine gelmesine rağmen güçlükle uzaklaştırdı.

Aynı dakika içerisinde Soner Aydoğdu'nun ceza sahası yayı gerisinden plase vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.

4. hakem oynanmamış süre olarak 1 dakikayı işaret etti.

Mücadelenin ilk 45 dakika golsüz eşitlikle tamamlandı.

Dakika 54: Yeni Malatyasporlu futbolcuların anlaşmazlığında topu kapan İrfan Can Kahveci, rakip yarı alanı kat ederek ceza sahasına girdi. Üçe bir pozisyonda takım arkadaşlarına pas vermek yerine şut çekmeyi tercih eden bu oyuncunun vuruşunda meşin yuvarlak, açıyı kapatan Hadebe'ye çarparak kornere gitti.

Dakika 57: Hadebe'nin geri pasında Farnolle'ün uzaklaştırmak istediği top yükseklik kazanarak yeniden ceza sahasına düştü. Meşin yuvarlağı alan Demba Ba, sağdan son çizgiye indikten sonra pasını altıpastaki Visca'ya çıkardı. Bu oyuncunun vuruşunda Farnolle, ayaklarıyla topun ağlara gitmesini önledi.

Dakika 66: Ceza sahası içi sağ çaprazda Caiçara'nın altıpasa çıkardığı top, Robin Yalçın'ın müdahalesiyle ters kanattan kornere çıktı.

Dakika 67: İrfan Can Kahveci, Fofana ile girdiği mücadelede rakibine sert faul yaptığı gerekçesiyle ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

Dakika 68: Yeni Malatyaspor öne geçti. Guilherme'nin pasıyla sağ kanattan bindiren Bifouma, son çizgiye inerek topu yerden ceza sahasına gönderdi. Altıpas gerisine hareketlenen Guilherme, bekletmeden yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Mert'in sağından ağlara gönderdi: 1-0.

Dakika 73: dakikada sol kanattan aldığı topla ceza sahasına giren Fofana, iki rakibinden sıyrılarak vuruşunu yaptı ancak meşin yuvarlak üstten auta gitti.

Dakika 76: Jahovic'in ceza sahası dışından şutunda meşin yuvarlak kalenin yanından auta çıktı.

Dakika 88: Ev sahibi takım farkı 2'ye çıkardı. Rahman Buğra Çağıran'ın pasıyla sağ kanatta topu alan Guilherme, meşin yuvarlağı ceza sahasına ortaladı. Uygun durumdaki Jahovic, arkasına düşen topa güçlükle müdahale etti. Makedon futbolcu yükseklik kazanan meşin yuvarlağı kafayla ağlara gönderdi: 2-0.

4. hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı işaret etti.

Dakika 90+2: Yeni Malatyaspor farkı 3'e çıkardı. Hızlı gelişen ev sahibi ekip atağında Fofana, orta sahadan aldığı topla rakip yarı alanı kat ederek sol çaprazdan ceza sahasına girdi. İki Medipol Başakşehirli futbolcudan sıyrılan Fofana, karşı karşıya vuruşunda topu kaleci Mert'in altından ağlarla buluşturdu: 3-0.

Karşılaşma ev sahibi takımın 3-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

37 yorum yapılmış

  • HAKAN44 (4 yıl önce)
    Stad o saatte oyerde yine iyi doldu.12 bin kişi vardı tahminen.Ama şu bedavacılar varya bedavacı eğer sırf maça taraftar grubu olarak giren bedavacılar olmasa daha çok kişi maça gelecek.Adamlar stad babalarının malıymış gibi herşeyi yapıyorlar küfür tehdit sahaya yabancı madde atan.Yok mu bir yiğit bu bedavacı beleiçi zibidi takımının arpasını kesecek.parasını verip bilet alana maça gelenin ayaklarına sağlıl.
    0
    0
    Yanıtla
  • darendeli (4 yıl önce)HAKAN44 isimli kullanıcı yorumuna
    Ağzına sağlık iyi söyledin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Kuzey ve Güney kale arkaları satışa beraber açılmalı . Önce alt tribünleri açsınlar sonra üst katları . Stad boş görünüyor . Belediye ile görüşülerek otobüs trambus işi cozylmeli .
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (4 yıl önce)
    Yedek kulübesinde iki kaleci vardı. Alt yapıdan alıp tamamlayabilirsiniz. Takım iyi değil.3-0 aldanmayalım.Aynı skorla kaybedebilirdik.Kırmızı kart olana kadar çok pozisyon verdik.Defans iyi değildi ama bu kadar her maç şanslı olmayabiliriz.Takım çok geri pası yapıyor. Zemin bitmiş.Sirkülasyon yapmıyor. FAN GEREKİYOR.SUUDİ ARABİSTAN 18 DERECEYEayarlamış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Aydın (4 yıl önce)
    Malatya belkide süper ligi çıktığından bu yana şimdiye kadar izlediğim en güzel futbolu oynadı yüreğine ayaklarına sağlık futbolcu kardeşlerim in Sergen hoca tam ayrıca kutlamak lazım bu kadar yıllık içinde cesaretli futbol oynatması ayrıca takdire sayandir tebrikler makatyamm herkesin emeğine sağlık sevgilerimle
    0
    0
    Yanıtla
  • yucel (4 yıl önce)
    cok güzel bir sonuç. Seyirci stadı doldurmalı bunun ıcın yonetım bir şekilde çalısma yapıp seyırcıyı taraftarı getırmelı. seyırcı de taraftar da maçta cok aktıf olmalı hakemı ve rakıp takımı baskı altına almalıyız ıtıcı bır guc olmalıyız. yonetım de teknık heyetın ıstedegı oyuncuları almalı. stadın gırıs cıkısları sıkıntılı bunun ıcınde bir cözüm olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • demsi (4 yıl önce)
    malatya dışında gurbette yaşayan bir malatyalı olarak gururlandım 10 numara 5 yıldız bir maç oldu malatya sporumuzun başarılarının devamını bekiyor ve yeni transferler için dört gözle bekliyoruz inşallah sergen hocamız ve takımımız bu yıl ilk 5 içerisinde olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (4 yıl önce)
    Teşekkürler Yeni Malatyaspor.Başakşehir gibi devi devirdin.Hemde 3 golle.Her Maçın böyle olsun.Süpr ligde Anadolu takımları öne çıktı ve İstanbul dükalığına son verdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • fxlive (4 yıl önce)
    Evliya Çelebi, her şeyi özetlemiş: HASUD-U MALATYA. Takımın başarısı başkalarında değil bazı Malatyalılarda kıskançlığa sebep oluyor. Geçen yıl bu takım küme düşer diyenler, UEFA yolu görününce bu defa aynı nakaratı bunun için yaptılar. Sonuç: iki galibiyet bir beraberlik, bir yenilgi. İlk defa katılan bir takım için büyük başarı. Şimdi de aynı zatlar yeni sezon için küme düşürme totemi yapmışlardı. 3-0 bunlara kapak oldu. Ama yine susmayacaklar zira pusuda yatıyorlar. İlk yenilgide tekrar başlarını dışarı çıkaracaklar.
    0
    0
    Yanıtla
  • SinanA (4 yıl önce)
    Geçen sezona göre daha zevkli maçlar izlemeye başladık. Sergen Hoca farkı.Birkaç transferle daha iyi bir takım oluşur. Bu arada zemin çok kötü. Bir an önce önlem alınmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozgun (4 yıl önce)
    Takımımız masallah iyi , inşallah daha da iyi olacak. Yönetimden bu yorumları okuyan varsa mesajım onlara.. Kurumsal bir takımız yada olmaya çalışıyoruz Malatyasporumuzu seviyoruz. Lütfen bu stadın çıkış larını, kantin hizmetlerini lavabo gibi yerlerini duzenletmek denetlemek sizlerin işi vebali de size. Sizler ve diğer localar da ayrıcalıklı yerlerde oturan maç saatinde gelin bir gezin. Her şeye bir bahane buluyorsunuz. Kantin hizmetleri nerde ise hiç yok kalitesiz tek amacı maça gelenleri keriz olarak görmek. Ikibucuk litrelik kola şişesi 45 tl ye geliyor. Yönetim taraftara sahip çıkmayacaksa bir yerde kopar bu. Saygılarımla sunarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan (4 yıl önce)
    Maça gelin maça. Yönetimde şu kuzey altı dolmasada açsın çok kötü gorunuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Müthiş bi galibiyet. Ama kırmızı kart olmasaydı bu fark gelir miydi? Transfere ihtiyacımız olduğunu unutmayalım. Haftaya da inşallah trabzonu yeneriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • BORA BARUT (4 yıl önce)
    Her maç yenilmemizi bekleyen gözler yine hüsrana uğradı. Klavye başında takıma sallayanlara gelsin bu galibiyet
    0
    0
    Yanıtla
  • batalgazi44 (4 yıl önce)
    sonuç aldatmasın en az 3 oyuncu kesinlikle alınmalıdır. ( sol bek, forvet, orta saha)
    0
    0
    Yanıtla
  • Adanada bir Malatyalı (4 yıl önce)
    Tebrikler,sezon böyle güzel mac'larla gecer Malatya spor umuz için...
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    gelen seyircinin coskulu destegi futbolculara 12. gucu verdi gelmeyenler cok sey kacirdi 3 iyi tranfer lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Yms'li (4 yıl önce)
    Yurek sovuttular emeklerinize saglik bundan sonraki maclarinda Boyle gollu kazanmalarini dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhteşemsin Motaş (4 yıl önce)
    Maç bitimi merkeze geldik Belediye otobüsleri yok tebrik ediyorum Malatya Büyükşehir Belediyesini... Millet maça gelmiyormuş geleni de bıktırdınız be...
    0
    0
    Yanıtla
  • Pötürgeli (4 yıl önce)
    yönetim istifa!
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)Pötürgeli isimli kullanıcı yorumuna
    GARDAŞ BU SICAKLARDA NE İÇTİN ÖYLE FAZLA ZORLAMA İSTERSEN! HAYIRDIR DERDİN BÜYÜK GALİBA?
    0
    0
    Yanıtla
  • NİYE VAİZOĞLU BELKİ ARKADAŞ İLERİ GÖRÜŞLÜ ÖN GÖRÜSÜ VARDIR BELKİ GÖRDÜĞÜ VARDIR HELE Bİ SOR GARDAŞ NİYE BÖYLE DİYOR SAYGILAR EFEM
    0
    0
    Yanıtla
  • Ms44 (4 yıl önce)
    Allahına gurban malatyammmm
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (4 yıl önce)
    2 tane iyi transfer yapsak kimse bizi yenemez. 5 tane boş transfer yapmak yerine iyi bir sol bek ve iyi bir on numarayla yine avrupaya gideriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Tanyıl (4 yıl önce)
    Yeniden özlediğimiz futbolu bize izlettiniz için teşekkürler adil başkan sergen hocam ve tüm Malatya spor camiası... Çok güzel bir maç oldu takımımız on numara oynadı tebrik ediyoruz başakşehir darmadağın ettiniz süpersiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Aklımdasın44 (4 yıl önce)
    Helal olsun Malatyam işte özlediğimiz futbolu bize bugün izlettiniz tebrik ediyorum sergen hocamızı ve takımımızı. hücum oynayan bir takımı heyecanla izledik Malatyamıza yakışan bir Malatya spor var..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (4 yıl önce)
    Hafta içi Başakşehir maçında,Malatya nın elek olacağını yazanlar vya düşünenler onurlu iseler bi daha yorum yazmazlar.İçimizdeki İrladalı’ları uyandırdığınız için yönetiminden teknik heyetten futbolcuların emeği geçen herkesin Allah’ına kurban
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Doğan (4 yıl önce)
    Partizan maçından sonra abuk subuk yorum yapanlar. Hadi yine yapın. Evet takımın 1 forvet, 1 sol kanat oyincuya ihtiyacı var ancak vay küme düştü, vay şöyle oldu, böyle oldu diyen vatandaşlar. Artık kafana gore harcayamazsın, finansal fair play geldi. Ciddi yaptırımları var. 1 hafta içinde zaten bir çok futbolcu boşa çıkacak. Onların içinden en iyileri alınır. Merak etmeyin Adil başkan işini bilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Nerde hani fofana coptu,yahovic coptu her maç golü var ,murat futbolcu değildi orta sahada maestro gibiydi . Yav bu şehirdeki hasutluk yeter vallahi . Bir destek olun destek. Stadı doldurun . Futboldan anlamadan su ergen yorumları bırakın. Tebrik ederim .
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    HELAL OLSUN SİZE HELAAALLL...!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • SAYGILAR EFEM
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (4 yıl önce)
    Tarihi fark yiyeceğimiz maçı, farklı kazandık. Orta sahamız felaket
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizde ayrı bir felaketsiniz.İlk yarı 36. dakika ya kadar kalemize bir atakları YÖK karşıdaki takım geçen yıl şampiyonluğu kaçırmış.Evet.belki mağlup ola ilişik ama.bikaç kişisel hata.Bunlar futbolun içinde olan şeyler Amaoyunun genelin seyirciyi memnun eden futbol vardı.Ellerine ayaklarına kafalarına sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Sergen hocayi teknik heyetini oyunculari.kutlarim. Emeginize.ayaklarinza.saglik.tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • rafik (4 yıl önce)
    Çok bilmiş futbol yorumcuları neredesiniz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    Yeni sezon tüm takımlarımıza özelliklede Malatyasporumuza hayırı ve uğurlu olsun.3 / 0 çook çook iyi hup böyle olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (4 yıl önce)
    Berk, Ahmet sakat mı?
    0
    0
    Yanıtla