Yeni Mahalle’de işletmeler yeni döneme hazır

Sosyal hayatın önemli bir parçası olan restoranlar ve çeşitli işletmeler açıldı. İşletme sahibi İbrahim Bayraktar, ''Tedbirler önümüzdeki dönem için yeni trend olacak'' diyor.

Yeni Mahalle’de işletmeler yeni döneme hazır

Korona-virüs salgınında normalleşme süreci başlarken, turizm bölgesi olan Karasu’da restoran ve turizme yönelik işletmeler yeni normal kurallarına uyarak açılmaya başladı. Batı Karadeniz’in önemli turizm merkezlerinden olan Karasu’da, hem yerli halkın hem de turistlerin gitmekten keyif aldığı Yeni Mahalle, misafirlerini ağırlamaya hazır. Korona-virüs sebebiyle uzun süredir kapalı olan işletmeler önlemlerini alarak açılmaya başladı.

'Kurallara azami özen gösteriyoruz'

Yeni Mahalle’de hizmet veren işletme sahibi İbrahim Bayraktar, ''Uzun zamandır kapalı olan işletmelerimizi bakanlığın vermiş olduğu kararlar doğrultusunda açıyoruz. Hedefimiz gelen misafirlerimize sade, keyifli ve mükemmel bir şekilde hizmet sunabilmek. Artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının bilincindeyiz ve, bizler işletmeci olarak hijyen kurallarına, maske takılmasına, sosyal mesafeye azami özen gösteriyoruz. İşletmemizde kapalı ve açık alanların tamamını dezenfekte ettirdik. Masa araları mesafelerine özen gösteriyoruz. Misafirlerimizin tek tek ateşlerini ölçüp hizmet vereceğiz. Bizler için bu tedbirler önümüzdeki dönem için yeni bir trend olacak’’ diye konuştu.

İbrahim BAYRAKTAR

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2020, 12:51

Karasu Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER