24 Nisan 2024 Çarşamba   

YENİ LEZZET DURAĞI AÇILDI!

YENİ LEZZET DURAĞI AÇILDI!
 


İSTANBUL MUHALLEBİCİSİ HİZMETE GİRDİ

Alanında deneyimli ve tecrübeli isimlerin kurduğu İstanbul Muhallebicisi’nin açılışını Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ve MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Yaşar Kaba yaptı. 

Yenidoğan Mahallesi Hüsnüniyet Sokağı üzerindeki (Merkez parkı karşısı) eski Yaşar Pastanesi’nin yerinde hizmet vermeye başlayan İstanbul Muhallebicisi Pasta & Cafe Restaurant’ın açılış törenine Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Yaşar Kaba, Yeniden Refah Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı Ahmet Aksu, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Can Gökhan Balekoğlu’nun yanı sıra seçkin davetli topluluğu katıldı. 

AYDINER: HER AÇILAN MÜESSESE GELECEĞİMİZE YAPILAN BİR YATIRIMDIR
Açılışa ilişkin açıklamalarda bulunan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Öncelikle bu müessesenin iş yeri sahiplerine, çalışanlarına, alışveriş yapacak müşterilere ve Bayrampaşa'mıza hayırlı olmasını diliyorum. Cenab-ı Hak iyi günde kötü günde iyi hizmetlerde bulunmayı nasip etsin. Bol bereketli kazançlar diliyorum, kazandığınız paraları da hayırlı işlere harcamayı nasip etsin. Her yeni açılan müessese, hem bizler için hem sizler için hem de devletimizin geleceği için geleceğimize yapılan bir yatırımdır. Türkiye’nin hem ekonomik, hem siyasi, hem ticari, hem diplomatik her alanda güçlü olması gerekiyor. O gücün kazanılması için de hepimizin kendi işini en iyi şekilde yapması gerekiyor. Buradan iş adamlarımıza, esnaflarımıza söylüyorum yaptığımız işin üzerine koyarak daha güzelini, daha iyisini yapmaya çalışalım. Ben tekrar hayırlı olmasını diliyorum. Kazasız belasız bol bereketli kazançlar diliyorum” diye konuştu. 

KABA: HAYIRLI UĞURLU OLSUN
MHP İlçe Başkanı Yaşar Kaba da; “İstanbul Muhallebicisinin, ilçemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bol kazançlar temenni ediyorum. Rabbim utandırmasın, hayırlı uğurlu olsun’’ dedi. 

LEZZET AYAĞINIZA GELDİ
Süt, nişaşta ve şekerin ahenkli uyumundan doğan ve birbirinden güzel birçok çeşidiyle gönüllerde taht kuran gerçek muhallebi lezzetini tatmak için Taksim ya da Boğaz’daki lüks semtlere gitmenize gerek yok.
Muhallebi ve pastacılık sektörünün önemli isimleri Mustafa - Mevlüt Hoşafçı kardeşler ve Turan Karaca tarafından Bayrampaşa’da hizmet vermeye başlayan İstanbul Muhallebicisi, her biri alanında deneyimli personele sahip.
Firmanın kurucularından Mustafa Hoşafçı 25 yıldır, kardeşi Mevlüt Hoşafçı ise 20 yıldır Türkiye’nin en ünlü muhallebicisinde çalışarak bugünlere gelirken, yine ortaklardan Turan Karaca da yaş ve kuru pasta sektöründe tanınan 18 yıllık deneyime sahip.
İstanbul Muhallebicisi’nin kurucularınan Mustafa Hoşafçı yaptığı açıklamada, “25 yıldır sektörün içindeyiz. Çıraklıktan gelerek yöneticiliğe kadar yükseldim. Mesleğe dair tüm bilgi ve birikimlere sahibim. Kardeşim Mevlüt de 20 yıldır yine bu sektörün içinde. Ortağımız Turan Karaca da sektörün önde gelen ünlü işletmelerinde 18 yıl boyunca yaş ve kuru pasta alanında çalıştı. İşletmemizde görev alan tüm personelimiz her biri kendi alanından en az 10 yıllık deneyime sahip arkadaşlarımız. Açılış törenimize katılarak bizleri onurlandıran herkese tek tek teşekkür ederiz” dedi.

YAPTIĞIMIZ ARAŞTIRMADA BURANIN DOĞRU BİR ADRES OLDUĞUNA İNANDIK
Uzun yılların verdiği bilgi ve tecrübelerden sonra kendi yerlerini açmaya karar verdiklerini belirten Mustafa Hoşafçı, “Burasını açmadan önce Bayrampaşa’da halkın yiyecek ve lezzet tercihleri üzerine araştırma yaptık. Buranın çok doğru bir yer olduğuna kanaat getirdik. Herkes muhallebi yapamaz. Bizim farkımız şu; bizim işimiz muhallebicilik. Biz gerçek manda sütünden muhallebi yapıyoruz. Biz müşterilerimize puding değil, yüzde yüz gerçek muhallebi sunuyoruz. Kullandığımız tüm ürünleri birinci sınıf malzemelerden yapıyoruz. Tüm ürünlerimize güveniyoruz. Günlük ve daima taze ürün çıkarıyoruz. Müşterilerin istek ve tercihlerine göre de her türlü ürünleri kendilerine sunuyoruz. Bunun yanı sıra yaş ve kuru pastamızda menüde olmazsa olmazımız, muhalllebiyle bağdaşan tavuk suyu çorba, tavuklu pilav ve döner en çok tercih edilen ürünlerimiz oluyor. Bunların yanı sıra ana yemekler, börek çeşitleri, salatalar, sandviç ve dürümler, tost çeşitleri, pastalar, hamurlu ve sütlü tatlılar ile sıcak ve soğuk içecek çeşitlerimiz de bulunuyor. Tüm Bayrampaşalıları muhallebi yemeğe İstanbul Muhallebicisi’ne bekliyorum” diye konuştu.

Tarih: 20 Haziran 2020 Cumartesi    Hit: 7153

Fotoğraflar
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #
Henüz yourm yapılmadı, ilk yorum yapan sen ol