Görüşme sonrasında Başbakan Davutoğlu yeni kabineyi açıkladı. Ali Babacan başta olmak üzere 8 ismin çizik yediği, 1 yerine iki kadın bakanın yer aldığı yeni kabinede Çorumlu hemşehrimiz Bayburt Milletvekili Naci Ağbal da Maliye Bakanı olarak yer aldı.
Buna göre Ahmet Davutoğlu yönetimindeki 64. Hükümet’te Numan Kurtulmuş, Mehmet Şimşek, Yalçın Akdoğan, Tuğrul Türkeş ve Lütfi Elvan Başbakan Yardımcısı oldu.
Kabinede Bekir Bozdağ Adalet, Sema Ramazanoğlu Aile ve Sosyal Politikalar, Volkan Bozkır Avrupa Birliği, Fikri Işık Bilim ve Sanayi, Süleyman Soyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Fatma Güldemet Sarı Çevre ve Şehircilik, Mevlüt Çavuşoğlu Dışişleri, Efkan Ala İçişleri, Mustafa Elitaş Ekonomi, Berat Albayrak Enerji ve Tabii Kaynaklar, Akif Çağatay Kılıç Gençlik ve Spor, Faruk Çelik Gıda Tarım ve Hayvancılık, Bülent Tüfenkçi Gümrük ve Ticaret, Cevdet Yılmaz Kalkınma, Mahir Ünal Kültür ve Turizm, Nabi Avcı Milli Eğitim, İsmet Yılmaz Milli Savunma, Veysel Eroğlu Orman ve Su İşleri, Mehmet Müezzinoğlu Sağlık, Binali Yıldırım ise Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak yer aldı.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim