Anlık Bildirim

İşte karşınızda yeni iPhone'ların 18W USB-C hızlı şarj aleti

Yeni nesil iPhone modellerinin kutusundan çıkacak olan 18 W’lık şarj adaptörünün görüntüleri ortaya çıktı. iPhone'ların yeni hızlı şarj teknolojili adaptörünün detayları haberimizde.
iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X modelleriyle birlikte 30 dakikada yüzde 50 hızlı şarj teknolojisine geçiş yapan Apple, Eylül ayında tanıtacağı yeni iPhone modellerinde de bu teknolojiye yer verecek ancak, bu sefer kutu içerisinden hızlı şarj aleti de çıkacak. Daha önce Avrupa versiyonunun render görselleri ortaya çıkan 18W USB-C hızlı şarj aletinin şimdi de gerçek görüntüleri paylaşıldı.  
iPhone X ve iPhone 8 Plus hızlı şarj desteğine sahip olmasına rağmen kutu içerisinde çıkan 5W USB güç adaptörüyle hızlı şarj olamıyor. Bu teknolojiden yararlanmak isteyen iPhone kullanıcıları ise 330 TL gibi bir meblağ ödeyerek 29 W USB-C güç adaptörü ve USB-C - Lightning kablosu almak zorunda.
239 TL'ye satılan 29 W USB-C güç adaptörü tombul tasarımı yüzünden taşıması zor ve oldukça fazla yer kaplayan bir adaptör, oysaki yeni nesil iPhone'ların kutusundan çıkacak olan 18 W'lık şarj aleti daha kompakt yapıda. 
Chongdiantou tarafından paylaşılan A-1720 model numaralı mühendislik örneğinde 5V / 3A (15W) çıkış gücüne sahip 18W USB-C hızlı şarj aleti, 9 Volt'ta 2 Amper'e (18W) kadar da güç sağlayabiliyor.  
Yeni iPhone hızlı şarj aleti
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim