Hava Durumu

“Yeni hedeflerle hizmete devam”

Bursa basınıyla kahvaltıda biraraya gelen Bursa Artvinliler Dernek Başkanı Osman Nuri Başaran, Derneğin kuruluşunun 20. Yılında da yeni hizmetlerle ve yeni hedeflerle hizmete son sürat devam edeceklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2017 18:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2017 18:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
“Yeni hedeflerle hizmete devam”

1996 Yılında faaliyete geçen, Artvinliler Kültür,Eğitim,Sanat,Turizm,Ticaret ve Yardımlaşma Vakfı Yönetimi, yeni hedef ve faaliyetlerini paylaşmak üzere, Bursa basınıyla kahvaltıda biraraya geldi. Vakıf faaliyetlerini Bursa basınıyla paylaşan Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Başaran, kuruluşun 20. Yılında da yeni hizmetlerle,yeni hedeflerle hizmete son sürat devam edeceklerini söylerken, Vakfın hizmetlerindeki birinci önceliğin 'eğitim' olduğunu vurguladı. Her yıl çeşitli illerdeki üniversite öğrencilerine yöre ayrımı yapmadan burs, eğitim yardımı yaptıklarını belirten Başkan Başaran;’’Bursa'mız da ihtiyaç sahibi tüm hemşerilerimize ayni ve nakdi yardımlarımız devam edecek.''ifadelerini kullandı.

“YENİ HEDEFİMİZ…”

Vakfın faaliyetlerini anlatan Başkan Başaran,'' Sivil toplum örgütlerinin,yöremize ait derneklerimizin etkinliklerine hem katılım gösteriyoruz,hem de katkı koyuyoruz. Derneklerimizin kültür organizasyonlarını destekliyoruz ve vakıf olarak da çeşitli kültür etkinliklerini yapıyoruz.Vakıf olarak bu hizmeti ve faaliyetleri yaptık,artırarak yapmaya devam edeceğiz.Vakıf yönetimi olarak yeni hedefimizde, öğrenci yurdu ve çeşitli kademe de özel eğitim-öğretim kurumlarını faaliyete geçirmek olacaktır.'' açıklamasında bulundu. Konuşmaların ardından, Basın mensuplarına plaket taktim edildi. Haber: Oğulcan SARIŞEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.