Görüş Bildir
Haberler
'Yeni Doğum Yaptım' Demişti: 8 Aylık Hamile Kadının 'Karnını Kesip' Bebeğini Çaldığı Ortaya Çıktı

etiket 'Yeni Doğum Yaptım' Demişti: 8 Aylık Hamile Kadının 'Karnını Kesip' Bebeğini Çaldığı Ortaya Çıktı

ozcanmine
18.10.2018 - 14:24

Brezilya'da akıllara durgunluk veren bir olay gerçekleşti. 8 aylık hamile olan 23 yaşındaki Mara Cristiana da Silva isimli bir kadın, dikenli tellerle ağaca bağlandı ve karnı bıçakla kesilerek bebeği çalındı. 

Cesedi ağaca bağlanmış şekilde bulundu.

Cesedi ağaca bağlanmış şekilde bulundu.

Brezilya'nın güneydoğusunda bulunan João Pinheiro'da meydana gelen olayda, polis ekipleri, yol kenarında ağaca bağlanmış bir kadın cesedi bulunca alarma geçti.

Bebeği çalıp hastaneye gitti, "Yeni doğum yaptım" dedi.

Bebeği çalıp hastaneye gitti, "Yeni doğum yaptım" dedi.

The Sun'ın haberine göre, genç kadını öldüren ve karnındaki bebeği kaçıranların ise Angelina Rodrigues ve kocası Roberto Gomes da Silva olduğu öğrenildi. Bebeği çalan Angelina Rodrigues, hastaneye giderek yeni doğum yaptığını söyledi. 

Bunun üzerinde doktorlar harekete geçti. Kadının sağlık taraması yaptırmak istememesinden şüphelenen doktorlar, polise haber verdi. 

Soruşturmaya devam eden polis ekipleri, cinayet sırasında çiftin yanında bir kişinin daha olduğunu düşündüklerini belirtti.

"Hep bir çocuğum olsun istemiştim."

"Hep bir çocuğum olsun istemiştim."

Bir gün sonra cesedi bulan polis ekipleri soruşturma başlatarak kısa sürede olayı açıklığa kavuşturdu. Cesedin bulunmasıyla kocasının kaçtığını öğrenen polis ekipleri, Angelina Rodrigues'i gözaltına aldı. Sorgu sırasında cinayeti itiraf eden kadın, 'Hep bir çocuğum olsun istemiştim' ifadelerini kullandı.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ümmühan Ünsal

Bence de çocuk falan bahane. Vahşilikten başka bir şey değil. 11 yıldır ben de çocuk sahibi olamadım ama insanlıktan da çıkmadım. Hatta hamilelere, çocuklu/b... Devamını Gör

selaminko

bunun adı canilik bile değil daha başka bir boyut bu.

Aysun Bulut

Manyak illa çocuk istiyorsan git yuvadan al birtane.Bu nasıl vahşiliktir.Bu normal bir durum asla değildir.Olayı isimlendiremedim :/