Düzköy MHP İlçe Başkanı seçilen Arslan partililere seslendi

Bölünmeden yolumuza devam edeceğiz diyen, Cemal Arslan, Ülkü daşlarım parmağını değil gövdesini taşın altına koymuştur. Vatan mevzu bahis olduğunda gerisi teferruattır. Biz bir olacağız, diri olacağız, birlik olacağız, yılmayacağız. Allah bu millet için yaptığımız mücadelede yardımcımız olsun. 

Ne Mutlu Türküm diyene" dedi.  Türk milletinin yalnızca Türkiye'de sınırlı olmadığını belirten MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci ise "Türk tarihini dünya tarihinden söküp aldığınızda geride tarih diye bir olgu kalmaz. Hal böyle olunca bu milletin ve ülkemizin üzerine sürekli oyun oynanmaktadır. Bu işte bir yandan içeride FETO ve PKK, dışarıda ise IŞİD ve PYD ile yapılmakta, dış mihraklar maşa olarak kullanmaktadır. 

Güçlü bir Türkiye, sarsılmaz ve yükselen bir Türkiye için, iç ve dış mihrakların bertaraf etmek için yeni Anayasaya ihtiyaç vardır. Bu sistemde MHP yok olacak, diktatörlük gelecek söylemleri koca koca yalandır. Bundan sonra Milliyetçi Hareket Partisi hem meclise hem de hükümet ortak olacaktır. Ne CHP ne AK Parti ne de başka bir parti yeni sistemde MHP olmadan adım aramayacaktır" dedi.
 
Editör: TE Bilisim