Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yengeç burcunda dolunay 09-01-2017

Yengeç-Oğlak aksında gerçekleşecek olan dolunay; Gelenekler, güven, aile ve değerlerimizi ön plana çıkararak, sorumluluklarımızı ve önceden yapmış olduğumuz birçok girişimlerimizi ve aldığımız kararları netleştirerek görünür hale getirecek. Oldukça güçlü etkisi olan Yengeç burcu dolunayının açıları, zorlayıcı bir o kadar da değiştirici gözüküyor. Maddi ve manevi konularda ki çözülme sürecini açığa çıkaran etkisi koparıcı ve acıtıcı yanı ile görünür hale geliyor. Yasalarla ilgili gelişmeler netleşirken; inançlar, yüksek öğrenim ve görevlileri, finansal alanda ki zorlanmalarla gelen idealist yaklaşımlar bu zorlayıcı dolunayın etkilerini yoğun enerjisi ile hissettirecek.

KOÇLAR VE YÜKSELEN KOÇLAR: Yengeç burcu dolunayı ile birlikte eve, aileye ve kendi kişisel donanımınıza ait konular açığa çıkacak. Yeni bir döngüyü başlatan bu süreç ikili ilişkilerde ki idealist kararlı yanınızı da ortaya çıkaracak.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Yengeç burcu dolunayı ile birlikte, Yakın çevreniz, kardeşler, eğitim faaliyetleriniz, yazışmalar ve sözleşmelerin biri ile ilgiliyseniz, detaylar açığa çıkıyor. Yeni bir döngüyü başlatan süreç fedakârlıklar ile birlikte, ideallerinizi hayata geçirme adına şartlarınızı hızlandıracak.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Yengeç burcu dolunayı ile birlikte, Geliriniz ve finansal konular açığa çıkacak, Yeni bir döngüyü başlatan süreç çözülmeler ve kayıpları netleştirecek.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Burcunuzda gerçekleşecek olan dolunay, önceden yapmış olduğunuz kişisel girişimleriniz, genel sağlığınız ile ilgili konularda birçok şeyi açığa çıkararak netleştirecek. Esneklik kazanıp çoğu kuralları yıkacağınız yeni döngüye giriyorsunuz. Yengeç burcu dolunayı sizi çok değiştirecek.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Yengeç burcu dolunayı sizin kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Kontrol dışı olaylar, gizli düşmanlar, okul, hastane gibi konuların birisi ile ilgiliyseniz değişimi daha net görmenize neden olacak yeni bir döngüye giriyorsunuz. Manevi yönden esneklik kazanıp çoğu kuralları yıkacaksınız.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: İleriye dönük projeleriniz. Arkadaşlıklarınız ve sosyal çevrenizle ilgili konularda yeni döngüye giriyorsunuz. Sahip olduğunuz maddi manevi konularda daha esnek ve kuralları yıkıcı çözülmeler olsa da sağlam girişimler öne çıkacak.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Yengeç burcu dolunayı; Hedefleriniz, iş ve kariyer alanınızda çok şeyi görünür hale getirecek. Eş ya da ortağınızın hayatında yenilik ve köklü değişimi vurgularken daha kalıcı girişimleri öne çıkaracak.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Akademik işler, Hukuk, yabancılar, ticaret, yurt dışı işler yada yayıncılık konularının birisi ile ilgiliyseniz dolunayla birlikte eksikleriniz görünür hale gelecek.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Vergi, miras, sigorta ve kredi borçlarla ilgili konularda ki eksikleriniz Yengeç burcu dolunayı ile açığa çıkacak. İleriye yönelik finansal konuları bir süre ertelemenizde fayda var.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Özel ve iş ilişkileriniz. Anlaşmalar, davalar ve eşinize ait konular bu dolunayla birlikte netlik kazanıp şartlar görünür hale gelecek. Size iş alanında yeni anlaşmalar ve fırsatlarda ki girişimler getirecek olan Yengeç burcu dolunayı hızla şartlarını öne çıkaracak.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Günlük rutin işiniz, çalışma temponuz ve sağlığınızla ilgili konular, bu dolunayla birlikte şartlarınızı netleştirecek. Siz İş birliği içinde olduğunuz insanlarla daha esnek daha sağlam kararlar alacaksınız.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Aşk, çocuklar ve hobilerinizle ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz bu dolunayla birlikte bir çok şey netleşecek. Sahip olduğunuz değerlerle ilgili daha esnek ve affedici beklenmedik kararlar alarak sağlam girişimler yapacaksınız.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.