18 Nisan 2024 Perşembe

Başkan Gökçe: Güzel İlçemizi STK’larımızla Birlikte Yöneteceğiz

Yelkenler 15 Temmuz Şehitlerimiz İçin Açıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolaysıyla Derince Yelken Kulübü'nün öncülüğünde gerçekleşen yelken yarışları büyük heyecana sahne oldu

15 Temmuz 2019 Pazartesi 13:32
Yelkenler 15 Temmuz Şehitlerimiz İçin Açıldı
 Derince Yelken Kulübü'nün Ev Sahipliğinde
15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen hain darbe girişiminden sonra ilan edilen ‘Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ anma etkinlikleri Derince’de sürüyor. Etkinlikler kapsamında iki gün boyunca devam eden yelken yarışlarında heyecan dindi ve ödüller sahiplerini buldu. Derince Yelken Kulübü'nün ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğin ödül törenine Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Derince Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel ile yelken camiasının önde gelen isimleri ve sporseverler katıldı. 

Ödüller Sahiplerini Buldu
Yarışmaların sona ermesinin ardından 15 Temmuz Şehitleri ve tüm Şehitlerimiz adına saygı duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan ödül töreninde, protokol tarafından dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi. Derince Yelken Kulübü'nün öncülüğünde gerçekleşen yelken yarışları sonunda optimist genel kategorisinde birinciliğe Körfez Yarımca Yelken Kulübü’nden İ. Burak Açıkgöz, optimist kızlarda ise birinciliğe Körfez Yarımca Yelken Kulübü’nden Sudenaz Özden ulaştı. Optimist Junior Genel kategorisinde ilk sırayı alan isim Şişecam Çayırova Yelken Kulübü’nden Alperen Ağma olurken, Optimist Junior Kız kategorisinde ise Derince Yelken Kulübü’nden Defne Tan ilk sırayı elde etti.

Başkan Aygün’den Mesajlar
Laser 4.7. Genel yarışmasında birincilik kürsüsü Derince Yelken Kulübü’nden Emre Yılmaz’ın olurken, Laser 4.7. Junior da ise ilk sırayı elde eden isim Şişecam Çayırova Yelken Kulübü’nden Uğurkan Yılmaz oldu. Optimist Genel kategorisinde dereceye giren sporculara ödüllerini veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yaptığı konuşmada “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla düzenlenen bu organizasyona katılan tüm sporcularımızı gönülden tebrik ediyorum. Bu vesileyle, 15 Temmuz’da Cumhuriyetimize kast eden hainlere karşı canlarını siper eden şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum” dedi.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    e-gazete
    • DERİNCE EKSPRES | Derince ve Körfez'in Sesi - 19 Nisan 2024 Manşeti
    ARŞİV
    Derince Nöbetçi Eczaneleri