MENÜ

Yeferson Soteldo için resmi transfer açıklaması! Beşiktaş...

Brezilya ligi ekiplerinden Santos'ta forma giyen Venezuelalı futbolcu Yeferson Soteldo'yu Beşiktaş'ın istediği konuşuluyordu. Santos'un başkanı Jose Carlos Peres, dün katıldığı bir televizyon programında konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeferson Soteldo için resmi transfer açıklaması! Beşiktaş...

Santos forması giyen 21 yaşındaki Venezuelalı futbolcu Yeferson Soteldo'nun adı, bir süredir Beşiktaş'la birlikte anılıyordu. Siyah Beyazlılar'ın şu sıralar ülkesiyle birlikte Copa America'da boy gösteren futbolcuyu gözlemcileri vasıtasıyla takip ettiği öne sürülmüştü. Santos kulübünün başkanı Jose Carlos Peres ise dün konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Esporte por Esporte adlı bir televizyon programında konuşan Peres, "Amerika Birleşik Devletleri'nden Stoldeo için 17 milyon euroluk bir teklif aldık. Ancak oyuncunun haklarının %50'sine sahibiz. Dolayısıyla bu transfer ancak 50 milyon euro karşılığında gerçekleşir." ifadelerini kullanırken Beşiktaş'ın 1.58 boyundaki sol kanat oyuncusu için teklif yapıp yapmadığıyla ilgili soruyaysa "Bize ulaşan herhangi bir şey olmadı. İyi bir teklif gelirse değerlendiririz ama Beşiktaş bu kadar yüksek bir ücreti nasıl karşılayacak?" şeklinde yanıt verdi.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ