Yalova Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl ilk kez organize edilen ‘Yazlık Sinema Günlerinin’ ikincisi 26 Temmuz Salı günü başlıyor. 5 gün sürecek etkinlikte Türk Sinemasının unutulmaz filmleri Yalovalılar ile yeniden buluşacak. 
Geçtiğimiz yıl ilk kez gerçekleştirilen ve vatandaştan büyük beğeni alan ‘Yazlık Sinema Günlerinin’ ikincisi 26 Temmuz Salı günü Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi ile başlıyor. TİGEM Dereağzında yapılacak olan etkinlik 5 gün sürecek. Filmler 21.00’de başlayacak. Etkinliğe katılmak isteyenler için 20.30’da Cumhuriyet Meydanı’ndan TİGEM’e ücretsiz servis kalkacak. O günün nostaljisinin yaşatılması amacıyla sembolik olarak 1 TL giriş ücreti alınacak. Toplanacak gelir sokak hayvanları için kullanılacak.
26 Temmuz Salı gecesi Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi ile başlayacak etkinlikte diğer akşamlarda şu filmler beyaz perdeye yansıtılacak: 27 Temmuz Çarşamba; Köyden İndim Şehire, 28 Temmuz Perşembe; Gülen Gözler, 29 Temmuz Cuma; Gözleri Ömre Bedel, 30 Temmuz Cumartesi; Sev Kardeşim.
Editör: TE Bilişim