Yazık Oldu Rektör Hoca'nın Bıyıklarına

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ege Üniversitesi Rektörü olarak atanan Prof. Dr. Necdet Budak şimdi de bıyıklarıyla İzmir gündeminde.

09 Mayıs 2018 - 09:04

Siyaset arenasındaki gel gitli macerasından sonra Ege Üniversitesi Rektörü olan Necdet Budak,9 Eylül Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğretim üyesiyken 2002 yılındaki seçimlerde CHP tarafından Edirne’de 1. sıradan milletvekili adayı olarak Meclis'e girmişti. Budak, 5 Temmuz 2004 tarihinde “parti yönetiminin yanlış politikalar yürüttüğünü” iddia ederek CHP’den istifa ederek 13 Temmuz 2004 tarihinde AK Parti’ye katıldı.

Necdet Budak 2007 genel seçimlerinde ise bu kez AK Parti Edirne milletvekili olarak Meclis yolunu tuttu . 2011 yılındaki adaylığı ise AK Parti Genel Başkanı ve dönemin Başbakanı Erdoğan’a tarafından veto edildi. Temayül yoklamasında Edirne için birinci sıradan çıkan Budak’ın ismi çizildi ve aday gösterilmedi.

İsminin çizilmesinin ardından Ege Üniversitesi Rektörü olarak 18.10.2017’de göreve atanan Prof. Dr. Necdet Budak, AK Parti İzmir  İl Teşkilatı' nın 6. Olan Kongresi için İzmir’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 382 akademik ve idari personelle hava limanında askeri törenleri aratmayan bir karşılama düzenlemesiİzmir' in ve akademik camianın hedef tahtasına oturdu.

Bu jestin ardından Ege Üniversitesi' nde Rektör Budak’ın bıyıkları da konuşulan konular içinde yer almaya başladı. Gündelik hayatında bıyık bırakmayan Rektör Necdet Budak’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gelmeden bir ay önce bıyık bırakmaya başlaması ve Cumhurbaşkanı Erdoğan gittikten hemen sonra bıyıklarını kesmesi, Rektör Budak’ın bıyıklarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bıraktığı iddia edilerek dedikodulara neden oldu.

 

Bu haber 2225 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki: Mikrofonu atıp giderim
Özhaseki'den kentsel dönüşüm mağduru vatandaşa sert tepki:...
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi Bornova'ya gösterecek olan bizleriz’’
Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır: ‘’Sevgi ve ilgiyi...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()