Yazarımız Mehmet Ocaktan'ın babası dualarla uğurlandı

Yazarımız Mehmet Ocaktan'ın babası dualarla uğurlandı

Yazarımız Mehmet Ocaktan'ın 87 yaşında vefat eden babası Hüseyin Ocaktan için Bursa'da cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazının ardından Ocaktan dualarla Yalıntaş Yeni Cami Şehir Mezarlığı'na defnedildi. Mehmet Ocaktan'ı acı gününde dostları, akrabaları ve mesai arkadaşları yalnız bırakmadı.

Yazarımız Mehmet Ocaktan'ın bu sabah vefat eden 87 yaşındaki babası Hüseyin Ocaktan Bursa'da son yolculuğuna uğurlandı. 

Ocaktan için Mustafakemalpaşa ilçesindeki Yalıntaş Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Yazarımız Mehmet Ocaktan'ı acı gününde dostları, akrabaları ve mesai arkadaşları yalnız bırakmadı.

20-01/26/11-1580049138.jpg

Cenaze törenine Karar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Aydın, Karar Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Kiras, yazarlarımız Mustafa Karaalioğlu, Yusuf Ziya Cömert, Elif Çakır ile Karar Gazetesi Genel Müdürü Erhan Zorba, Yazı İşleri Müdürü Fuat Atik ve siyaset dünyasından isimler katıldı.

20-01/26/12-1580049150.jpg

İkinci vakti kılınan cenaze namazının ardından Ocaktan'ın naaşı Yalıntaş Yeni Cami Şehir Mezarlığı'nda dualarla defnedildi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN