Yazar Akıncı'nın Hedefinde Rektör Budak Vardı

Tarihe ışık tutan çalışmalarıyla tanınan Turan Akıncı' nın sosyal medyadaki paylaşımlarındaki eleştiri oklarının hedefinde "Magnumcu Rektör" benzetmesiyle Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak vardı.

09 Mayıs 2018 - 09:01

Osmanlı' nın son dönemlerindeki önemli olaylara ışık tutan "Suikast" ve "Sürgün" kitaplarıyla tanınmasının yanı sıra İstanbul'da bulunan 2000 Osmanlı yapısının tanıtıldığı kendisine ait olan www.tas-istanbul.com internet sitesiyle de bilgi ve birikimlerini paylaşan Turan Akıncı da Ege Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Necdet Budak'ın icraatleri karşısında sessiz kalamadı. 

 

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma "İzmir'de böyle bir rektörde bulmak zor." sözleriyle başlayan Akıncı Budak'ın akademisyen ve personel ordusuyla partisinin İzmir İl Kongresi'ne katılmaya gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan' ı karşılamasına da tepkisini de şu şekilde belirtti :

"Bilim adamı laboratuvarda olur.
Derste olur,
Araştırmada olur.
Deneyde olur.
Kütüphanede olur.
Karpuz sergisindeki gibi kaldırımda olmaz.. "

Ayrıca karşılamaya katılıp pankart tutan akademisyenler de Yazar Turan Akıncı'nın eleştirilerinden payını şu cümlelerle aldı: "Pankart şart mı?
Koskoca profesörler HOŞGELDİN diyemiyorlar mı?"

Turan Akıncı' nın paylaşımının tamamı şu şekilde

Link için tıklayın

Bu haber 1753 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
CHP’li Yücel, “Şimdi de çöp konteynırı mı olacağız?”
Meslek Liseli Gençler Atık Mandalinaları Ekonomiye Kazandırıyor
Meslek Liseli Gençler Atık Mandalinaları Ekonomiye Kazandırıyor

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()