Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği ve Vakfıkebir Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği 4. Yaz Futbol Turnuvası Vakfıkebir suni çim sahada start aldı.



Vakfıkebir Öğretmenevi arkasındaki suni çim sahada başlayan turnuvanın açılışına Vakfıkebir Belediye Meclis Üyesi Enver İskenderoğlu, Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği Başkanı Hasan Bahadır, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Sadettin Çiçek, TVİT üyeleri, takım sorumluları ve tertip komitesi katıldı.
Turnuvanın açılış maçı TVİT ile Vakfıkebir Genç Refah takımları arasında oynandı. TVİT açılış maçını 5-2 kazandı.
19 TAKIM MÜCADELE EDİYOR
Dernek Başkanı Hasan Bahadır, “Yaz futbol turnuvasına katılan tüm takımlara başarılar dileriz. Ayrıca turnuvaya katılan 19 takımın sportmenlik, dostluk, kardeşlik ve fair play’in hakim olduğu müsabakalar oynamalarını diliyoruz.  Vakfıkebir Belediyesi ve Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği olarak 4.futbol turnuvamıza katılan bütün takımlarımıza başarılar dilerim. Turnuvamız sporun barış sevgi kardeşlik duygusunu artırmak için yapılmaktadır. Gençlerimizi sokaklardan kurtarıp buralara çekerek yazın bir aktivite olmasını sağlamak amacıyla yapılır. Turnuvamıza katkılarından dolayı Kaymakamımız Mesut Yakuta’ya her koşulda maddi manevi yanımızda olan başkanımız Sayın Muhammet Balta’ya ilçe idari amirlerine, Vakfıkebir esnafımıza, iş adamlarına, basın mensuplarına ve sporu seven bütün gençlerimize Vakfıkebir Trabzonsporlular derneği ailesi olarak teşekkür ederiz. Çıktığımız bu yolda bizlere destek olan herkese teşekkür ediyor, futbol turnuvamızın hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.