"Yayının neden kaldırıldığını da sordum, yanıt alamadım"

"Yayının neden kaldırıldığını da sordum, yanıt alamadım"
Eski Kültür ve Turizm Bakanı ve eski Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, katıldığı program kayıtlarının silindiğini duyurdu. Konuyla ilgili Halk TV'ye konuşan Mumcu, "Bana bir açıklama yapılmadı, neden kaldırıldığını bilmiyorum" dedi.

HALK TV ÖZEL

Eski Kültür ve Turizm Bakanı ve eski Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, Haber Global'de Jülide Ateş'in konuğu olmuştu. Mumcu'nun katıldığı programın kayıtları kaldırıldı. 

Konuyla ilgili Halk TV'ye açıklamalarda bulunan Mumcu, şunları söyledi:

"Programın kaldırılmasıyla ilgili bana bir açıklama yapılmadı, o yüzden ben de bilmiyorum. Bunun spekülasyonunu yapmak istemiyorum çünkü bu benim işim değil. O iş araştırmacıların gazetecilerin işi. Ben bunun spekülasyonunu yapmak istemem. Program kaldırılırken hiçbir haber de verilmedi. Neden kaldırıldığını da sordum, yanıt alamadım. "

Erkan Mumcu ne demişti?

Mumcu, Twitter hesabından programın sunucusu Jülide Ateş ve yapımcılarına çağrıda bulunarak, "Program niçin YouTube dan ve tüm diğer mecralardan kaldırıldı? 40 sorunuza pas geçmeden yanıt verdim. 1 soruya da lütfen siz yanıt verir misiniz?" demişti.

g.jpg

Etiketler :