Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yay Burcunda yeni ay 23-11-2019

YAY BURCUNDA YENİ AY

26 Kasım 2019 Salı günü Yay burcunun 4 derecesinde yeni ay doğuyor. Burçlar kuşağında Yay burcu önemli konulara ev sahipliği yapar. Bunların başında; Akademi, Hukuk, Uluslar arası konular, dış ticaret, büyük şirketler, Din, seminerler ve iş birliği içinde olunan ve arada köprü vazifesi gören kişilerde Yay burcunun ana temaları içindedir. 26 Kasım’ da olacak olan yeni ay, bu konularla ilgili olabilecek projelerde yeni başlangıçların duyulacağını, mücadele edilmesi gereken bir dönemin başladığını ve tüm engellere rağmen başarı kazanılacağı vurgusunu yapıyor.

Trabzon’ a göre çıkarılmış haritada yeni ay fazı gerçekleştiğinde, ufuk çizgisinde İkizler burcu yükselmekte. İkizler burcunun yönetici gezegeni Merkür’ ün Akrep burcunda retrodan dönmesi, olabilecek şartların ticari konularda ayrıştırma sürecini başlattığı ve ortaklıklarla ilgili yaklaşık üç aydır bir araya getirilmeye çalışılan parçaların tamamlanarak finansal ve anlaşmalarla ilgili yeni başlangıçların olacağını ön görüyor. Maddi kaynaklar ve toprakları ilgilendiren konularda da yaklaşık dört ayı kapsayan hareketli ağ, uluslararası ortak anlaşma ile sonlanıyor. Yay burcunda olacak olan yeni ay; 26 Kasım doğumlu Yay burçları, 23 Şubat doğumlu Balıklar, 25 Mayıs doğumlu İkizler ve 27 Ağustos doğumlu Başak burçlarını biraz daha zorlayacak fakat başarıyı daha yoğun hissedecekler.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE YAY BURCU YENİ AYI

YÜKSELEN KOÇLAR: Akademik alan, Hukuk, ticari konular, seyahatler, uluslar arası konular ve büyük şirketlerle olan işlemleriniz; varsa ikinci eş ve yine varsa torununuzla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz, mücadele ile başarıya götüren ve bilgeleştiren yeni başlangıçların duyurusunu yapıyorsunuz. İkili ilişkiler ve anlaşmalarınızda üç aydan beri bir araya getirmeye çalıştığınız parçalar nihayet toplanıyor. İş, kariyer alanında ki finansal ilişkilerde, anlaşmalar yolu ile yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Aile ve köklerinizle ve varsa eşinizin kariyeri ile ilgili kurmuş olduğunuz ağ, yeni ayla birlikte sonlanma aşamasına geçiyor.

YÜKSELEN BOĞALAR: Ortak gelir, eşinizin kazancı, burs, sigorta, kredi-borç, alacak-verecek ve mahkeme yolu ile kazanılmış paralarda olabilecek yeni başlangıçların konuşması ve duyurusu yapılıyor. Günlük iş temponuzu düzenlemek için yaklaşık üç aydır bir araya getirmek için uğraşmış olduğunuz ve Akademik alan ya da yabancılarla ilgili konularda ki kişisel konumunuzu bağlayan parçalar nihayet bir araya geliyor ve siz yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Anlaşma ve yazışmalar yolu ile önceden kurmuş olduğunuz ağ, Yay burcunda olacak olan yeni ayla birlikte sonlanıyor.

YÜKSELEN İKİZLER: Eşinizin içinde bulunduğu koşullar, ortaklıklarınız, anlaşmalar ve varsa davalarınızla ilgili ileriye yönelik girişimler Yay burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni başlangıç sürecine giriyor. Yatırım, çocuklar, konforunuz ve rahatınız için ortak gelirde olabilecek gelişmelerin parçaları nihayet bir araya geliyor. Ve siz maddi kaynaklarınızla ilgili şimdiye kadar yönettiğiniz ağı sonlandırıyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Günlük rutininiz, sağlığınız, iş koşullarınız ve beslenmeniz Yay burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni dönemi başlatıyor. Mücadele yolu ile başarıya ulaşacağınız yeni ayın enerjisi yeni konuşmalarla birlikte duyuruluyor. Temelleriniz, aile, yerleşimle ve eşinizin kariyeri ile ilgili konularda ki parçalar eş ve ortaklık alanında ki ilişkileri düzenlemek için bir araya geliyor. Sizin sağlık ve kişisel girişimlerinizle ilgili önceden kurmuş olduğunuz ağ nihayet sonlanıyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: Aşk, çocuklar, hobiler, yatırımlar, ek gelir, yetenekleriniz ve varsa babanızın geliri ile ilgili konularda mücadele ile başarıya ulaşacağınız yeni döneme giriyorsunuz. Bir konuşma sonrası duyuru yapacaksınız. Sizin günlük standartlarınızı düzene koyan anlaşma, eğitim ve maddi kaynaklarınızda ki konforunuzu bağlayan parçalar en nihayet bir araya geliyor ve siz yeni başlangıç yapıyorsunuz. Yaklaşık dört aydır banka hesaplarınızı düzene sokmak için kurmuş olduğunuz ağ Yay burcunda olacak olan yeni ayla birlikte sonlanıyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Ev, aile, yerleşim, babanızın içinde bulunduğu şartlar; Yay burcunda olacak olan yeni ayla birlikte mücadele gerektiren yeni süreci başlatıyor. Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda nihayet bir araya gelen parçalar, yatırımlar ve çocuklarınızın şartlarını bağlarken babanızın geliri ile ilgilide yeni başlangıçlar yaptırıyor. Yaklaşık dört aydır ileriye yönelik kurmuş olduğunuz ve projelendirdiğiniz ağ, Yay burcunda olacak olan yeni ayla birlikte netleşerek tamamlanıyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Anlaşmalar, eğitim, kardeşlerinizin şartları ve harcamalarınız ile ilgili konularda Yay burcunda olacak olan yeni ayla birlikte bir duyuru yaparak yeni sürece başlıyorsunuz. Kişisel konumunuzu ve şartlarınızı düzene koymak için şimdiye kadar uğraşarak yaklaşık üç aydır bir araya getirmeye çalıştığınız parçalar, nihayet bir araya geliyor ve siz ev, aile, temelleriniz ya da eşinizin kariyeri ile ilgili yeni döneme giriyorsunuz. İş kariyer, hedeflerinizle ilgili yaklaşık dört aydır kurmuş olduğunuz ağ ise Yay burcunda olacak olan yeni ayla birlikte sonlanıyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Finansla ilgili gelişmelerde mücadele gerektiren yeni başlangıçlar sizi bekliyor. İleriye yönelik yapmış olduğunuz maddi kaynaklarınızı ve varsa çocuklarınızın kredi borç gibi konularını bağlayan ve yaklaşık üç aydır bir araya getirmek için uğraştığınız anlaşmanın parçaları yeni ayla birlikte bir araya geliyor. Uluslar arası, yabancılar ve hukukla ilgili konularda ki dört aylık hareketli ağ, Yay burcunda olacak olan yeni ayla birlikte sonlandırıyor.

YÜKSELEN YAYLAR: Kişisel konumunuz, içinde bulunduğunuz şartlarınız ve sağlığınız. Yay burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni sürece giriyor. Siz kişisel konumunuzla ilgili bir duyuru yaparken mücadele gerektiren başlangıçlar içinde olacaksınız. Yaklaşık üç aydır plânlarınızı gerçekleştirmek için topladığınız parçalar nihayet bir araya geliyor. Yetenekleriniz ya da çocuklarınızla ilgili maddi kaynaklarınızı bağlayan yeni sürece giriyorsunuz. Ortak gelir, faiz ve eşinizin parasında ki kurulu ağ Yay burcunda olacak olan yeni ayla birlikte sonlanıyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Hastane, hapishane, gizli yürüttüğünüz işleriniz, bırakmak istediğiniz alışkanlıklarınız ve kaygılarınız. Yay burcunda olacak olan yeni ayla birlikte sorunlarınızla yüzleşerek çözüm arama fırsatı bulacaksınız. İş, kariyer ya da hedefinizle ilgili konularda yaklaşık üç aydır bir araya getirmek için uğraştığınız parçalar en nihayetinde bir araya gelerek tamamlanıyor. Siz yeni ayla birlikte yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Anlaşma yapmak için ikili ilişkilerinizde kurmuş olduğunuz ağ Yay burcunda olacak olan yeni ayla birlikte sonlanıyor.

YÜKSELEN KOVALAR: Sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız, organizasyonlarınız ve ileriye yönelik yapmış olduğunuz plân ve projeleriniz. Yay burcunda olacak olan yeni ayla birlikte mücadele getiren ve duyurulacak işler ile başlangıçlar yapıyorsunuz. Yaklaşık üç aydır bir araya getirmek için uğraştığınız ve iş birliği içinde olduğunuz kişilerle olan anlaşmaları bağlayan yeni süreç başlıyor. Günlük hayat ve iş koşullarınızda ki ağ Yay burcunda olacak olan yeni ayla birlikte sonlanıyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: İş, kariyer, hedefler, toplum önünde ki imajınızla ve maddi kaynaklarınızla ilgili konularda mücadele gerektiren yeni başlangıçlar yapacaksınız. İki aydır bir araya getirmeye uğraştığınız ortak para nihayet tamamlanıyor ve siz sosyal çevrenizle ilgili yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Aşk ve çocuklarla ilgili şimdiye kadar kurmuş olduğunuz ağ tamamlanarak sonlanıyor. Yay burcunda olacak olan yeni ay size çok iyi gelecek.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun. Doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR