Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Yay burcunda dolunay 12-06-2019

Zodyak da Yay burcu; Hukuk, din, akademik alan, büyük şirketler, ticari konular, turizm ve bir vazifede köprü ya da aracı olan insanları temsil eder. Oldukça geniş yelpazesi olan Yay burcu konuları, Aculeus sabit yıldızı ile dolunay fazına geçerken inançlar ve dini konuları öne çıkarıyor. Aculeus sabit yıldızı, kör nokta demektir. Bir şekilde görmediğimiz ya da görmek istemediğimiz sorunların göstergesidir. Yay burcunda gerçekleşecek olan dolunay, kör noktamızı açığa çıkararak yüzleşmemizi sağlayacak ve bize yeni kararlar aldıracak.

Yay burcunun 25 derecesinde gerçekleşen dolunay fazı, olayları netleştirip sonlandırırken, bir süredir çalışarak ürettiğimiz, plân ve projelerimizi de tamamlayarak yeni kök oluşturuyor. Merkür- Satürn gergin açısı ile birlikte gerçekleşecek olan dolunay; sinir gerginlikleri, hesapçılık, özgüven eksikliği ve değişime açık olamayan fikirleri de açığa çıkararak olan sorunlarla bizi yüzleştiriyor. Biraz idealı olan Dolunay fazı, birçok gerginliğin açığa çıkmasıyla görüş alanlarımızın farklılaşacağını ön görüyor. 17 Haziran doğumlu İkizler burçları, 18 Eylül doğumlu Başak burçları, 18 Aralık Yay burçları ve 15 Mart Balık burçlarının hayatlarında daha belirgin sonlanmalara neden olacak olan dolunay ile, hepimizin görüş alanının tamamlanarak genişleyeceğini ve daha bilinçli kök oluşturacağına vurgu yapıyor.

YÜKSELEN KOÇLAR: Uluslar arası konular, hukuk, akademik alan ve büyük şirketlerle ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz Yay burcunda olacak olan dolunayla birlikte şartlarınız netleşiyor. Siz bu konularda önceden göremediğiniz birçok şeyle yüzleşme durumunda kalacak, en önemlisi sonlandıracaksınız. Bu ara da sağlık ve iş temponuzla ilgili yaklaşık bir, bir buçuk aydır maddi konuları bağlayan çalışmalarınız tamamlanıyor. İş ve aile ile ilgili geçmiş yüklerin getirdiği psikolojik baskılara dikkat edin.

YÜKSELEN BOĞALAR: Kredi, borç, alacak verecek, miraslar, eşinizin geliri, burs ve nafaka konularının birisi ile ilgiliyseniz, Yay burcu dolunayı ile şartlarınız netlik kazanıyor. Şimdiye kadar görmediğiniz ya da görmek istemediğiniz kör noktalarınızı tespit edeceksiniz. Kişisel yeteneklerinizle ilgili yaklaşık bir, bir buçuk aydır içinde olduğunuz çalışmanızı tamamlıyorsunuz. Akademik alan ya da büyük şirketleri ilgilendiren yazışmalarınız varsa dikkatli olunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Eşinizin içinde bulunduğu şartlar, danışmanlık aldığınız kişiler, varsa mahkeme veya davalarınız ve yapacağınız anlaşmalar. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Yay burcunda olacak olan dolunayla birlikte konular netlik kazanıyor. Olacak olan dolunayla birlikte kör noktaları tespit edecek ve ona göre kararlar alacaksınız. Yaklaşık bir, bir buçuk aydır, üzerinde çalıştığınız ve sizin temellerinizi ilgilendiren bu eğitim veya yerleşimle ilgili konu varsa tamamlanıyor. Ortak geliri ilgilendiren nafaka ve bursla ilgili maddi konular varsa gerginliklere ve yazışmalara dikkat ediniz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Günlük yaşantınız, sağlık ve beslenme düzeniniz varsa çalışma koşullarınızla ilgili konular, Yay burcu dolunayı ile netleşiyor. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, şimdiye kadar görmediğiniz kör noktaları görecek ve yeni kararlar alacaksınız. Yaklaşık bir, bir buçuk aydır, yazışma ve eğitimle ilgili bir çalışma içindeyseniz tamamlıyorsunuz. Eş ve ortağınızın şartlarını bağlayan konularda ki gerginliğe dikkat ediniz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Çocuklarınızın şartları, hobileriniz, sosyalleştiğiniz eğlenceler ve varsa aşkınızla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz, Yay burcunda olacak olan dolunayla birlikte konular netlik kazanıyor. Şimdiye kadar görmediğiniz ya da görmek istemediğiniz kör noktaları görecek ve yeni kararlar alacaksınız. Yaklaşık bir, bir buçuk aydır üzerinde çalışıp ürettiğiniz iş, kariyer ve hedeflediğiniz konular; dolunay fazı ile tamamlanıyor. Psikolojik gerginliklere dikkat edin ve eğer okul ya da internet üzerinden yazışmalarınız varsa uzun vadeye yayılacak döneme giriyorsunuz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Ev, aile, yerleşim ve kişisel temellerinizi yapılandıran konuların birisi ile ilgiliyseniz, Yay burcunda olacak olan dolunayla şartlarınız netlik kazanıyor. Bu konularda şimdiye kadar görmediğiniz ya da görmek istemediğiniz kör noktaları görecek ve yeni kararlar alacaksınız. Yaklaşık bir, bir buçuk aydır üzerinde çalıştığınız ve idealleriniz için, yapmış olduğunuz kişisel istekleriniz veya konumunuz tamamlanıyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Yazışmalarınız, sözleşmeleriniz, anlaşmalarınız ve kardeşinizin içinde bulunduğu şartlar, Yay burcunda olacak olan dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Bu konular üzerinde ki kör noktanız netleşiyor ve siz yeni kök oluşturuyorsunuz. Yaklaşık bir, bir buçuk aydır üzerinde çalıştığınız maddi kaynaklı gelişmeler, dolunay fazıyla netleşerek tamamlanıyor. Kişisel temellerinizi bağlayacak olan anlaşmaların da belli olacağı dolunay zamanı, psikolojik gerginliklere dikkat ediniz.

YÜKSELEN AKREPLER: Finansal kaynaklarınızda olabilecek gelişmeler, şartlarınızı ortaya koyuyor. Yay burcunda olacak olan dolunay ile kaynaklarınızın üzerinde ki kör noktalar ortaya çıkıyor. Ve siz yaklaşık bir, bir buçuk aydır ortak ya da eşinizin şartları ile ilgili, ileriye yönelik plânları da tamamlanmış olacaksınız. İş birliği içinde olduğunuz insanlarla yapacağınız anlaşmalara dikkat ediniz. Özellikle konu hukukla ilgili ise,

YÜKSELEN YAYLAR: Kişisel konumunuz, sağlığınız, içinde bulunduğunuz şartlar ve varsa çocuklarınızın yüksek eğitimi ile ilgili konular, Yay burcunda olacak olan dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Ve önceden göremediğiniz ya da atladığınız birçok şeyle yüzleşeceksiniz. Yaklaşık bir, bir buçuk aydır üzerinde çalıştığınız, mesleki ve hedeflediğiniz iş koşullarınız da tamamlanıyor. Maddi konularda olabilecek anlaşma ve imzalara dikkat ediniz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Yaşadığınız zorluklarınız, kararlarınız ve dileklerinizin yanında okul ve hastane ile ilgili konular netlik kazanıyor. Yay bucunda olan dolunay bu konularda ki kör noktaları açığa çıkarıyor. Yaklaşık bir, bir buçuk aydır üzerinde çalışılan ve eşinizin kariyeri ile ilgili maddi konuları, dolunay fazı netleştiriyor. Kişisel konumunuzu bağlayan anlaşmalarda ki ayrıntılara dikkat

YÜKSELEN KOVALAR: Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, içinde bulunduğunuz organizasyonlar ve projeleriniz. Yay burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Bu konularda ki kör noktaları açığa çıkaracak olan dolunay fazı, yaklaşık bir, bir buçuk aydır uğraştığınız ve ailenizle ilgili ortak gelir, kredi borç gibi konuları tamamlayacak. Olabilecek psikolojik gerginliklere dikkat ediniz.

YÜKSELEN BALIKLAR: İş, kariyer, hedefler ve toplumda ki ünvanınız. Şartlarınız Yay burcu dolunayı ile netleşirken bu konularda ki kör noktaları göreceksiniz. Yaklaşık bir, bir buçuk aydır İki ilişkiler ya da anlamalarla ilgili verdiğiniz uğraş da tamamlanıyor. Arkadaşlarınızla ilgili gerginliklere dikkat edininiz.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR