Abone Ol

Son dakika: Yavuz Yılmaz’ın ölümüyle ilgili 4 kişinin ifadesi alındı

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz’ın ölümüyle ilgili olarak polis ekipleri şoförü, koruması ve evde çalışanlardan oluşan 4 kişinin ifadesini aldı.

Yavuz Yılmaz’ın ölümüyle ilgili 4 kişinin ifadesi alındı

Eski başbakan Mesut Yılmaz’ın 38 yaşındaki oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz’ın hayatını kaybettiği olay sabah saatlerinde ortaya çıktı.

İddiaya göre ailesi yurtdışında olan Mehmet Yavuz Yılmaz, evde tek kalıyordu. Sabah saatlerinde koruma polisler Beykoz Vilları’ndaki evin kapısını çaldı açan olmadı.

Koruma Polisleri Yılmaz’a telefonla da ulaşamayınca, çilingir çağırıldı. Kapı çilingir yardımıyla açıldı. İçeriye giren polisler, Yılmaz’ı kanlar içerisinde buldu. Yavuz Yılmaz’ın hayatını kaybettiği anlaşılınca Emniyet’e bilgi verildi.

İNTİHAR İDDİASI

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü olay yerine sevk edildi. Yapılan ön incelemede, Yavuz Yılmaz’ın başına ateş ederek intihar ettiği belirlendi. Polisin olay yerindeki çalışması sürüyor. İlk gelen bilgilere göre Mehmet Yavuz Yılmaz ruhsatlı tabancası ile canına kıymış.

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ DE GELDİ

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve istanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da olay yerinde incelemelerde bulundu.

ALBAYRAK: “NE MESUT YILMAZ’IN NE DE BERNA HANIM’IN OLAYDAN HABERİ YOK”

Mesut Yılmaz’ın acı haberi bir ziyaret için gittiği ABD’de aldığı ve hemen yurda dönmek için yola çıktığı öğrenildi. Mesut Yılmaz’ın akşam saatlerinde İstanbul’da olacağı kaydedildi.

Adli Tıp Kurumu önünde cenaze aracından inen iş adamı Abdurrahim Albayrak da gazetecilere açıklama yaptı.

“OLAY OLDUĞUNDA UÇAKTAYDILAR”

Albayrak, “Üzüntümüz çok büyük. Maalesef Mesut Yılmaz beyin ve Berna hanımın haberleri yok. Çünkü ABD’ye bir tedavi için gitmişlerdi. Normal gelişleri bu akşamdı. Sabah olay olduğunda uçaktaydılar. Şu anda haberleri yok. Ben de havalimanı gideceğim uçaktan almak için. Zaten uçakta internetleri kapattırdık ki kimse bilgi veremesin ona. Ama nasıl söyleyeceğiz nasıl yapacağız Allah bilir” diye konuştu.