GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
YASSAĞ MI BAY GÜREL?!

YASSAĞ MI BAY GÜREL?!

Tarih 24 Kasım 2016, 21:09 Editör Dursun ONUR

TIME ÖZEL HABER- AKP’li Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel ,birçok projeye imza atan İl Özel İdaresi’nin bu hizmetlerini resmi web sitesinden neden duyurmuyor?
E soralım.
Bu hizmetlerin açıklanması için yayın engeli mi var?
Mahkemece.
Veya..
AK Parti'ce.
Yassağ mı var kardeşim....?
Şayet yasak varsa...
Mahkeme ironi.
Bu yasağı zatıaliniz mi yoksa AK Parti mi koydu?
Bi zahmet.
Açıklayın da..
Bilelim.
Ahalice.


Giresun genelinde birçok projeye imza atan İl Özel İdaresi’nin bu hizmetlerin resmi web sitesinden duyurulmaması tartışma konusu oldu.

İki dönemdir AKP’nin  İl Genel Meclis Başkanlığını yapan Mürşit Gürel’in, İl Özel idaresi tarafından saymakla bitmeyecek gurur verici hizmet ve projelere imza atmasına rağmen söz konusu yatırımları resmi web sitesinden kamuoyuyla paylaşmaması şaşkınlık yaratıyor.

BELEDİYE KADAR DA MI OLAMIYORSUNUZ?

Giresun Belediyesi’in rutin hizmetleri bile büyük bir işmiş gibi resmi web sitesinden pazarlamasına karşın Özel İdare’nin cok ciddi projeleri hayata geçirmesine rağmen bu hizmetleri adeta yokmuş gibi vatandaştan saklaması akla ziyan görülüyor.

BU SİTE ÖNEMLİ GÜN VE HAFTALARI KUTLAMAK İÇİN Mİ KURULDU?

Özellikle Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli’nin katkıları ve diğer milletvekillerinin de büyük özverisiyle Özel İdare eliyle Giresun’a kazandırılan hizmetlerin kurumun  resmi web sitesinden ilan edilmemesi hayra yorulmuyor.

Dahası da var.

Vahimi.

Gürel'in kurumun sitesini güncellemekle görevli bir taşeron işçiyi görevden alarak ismi bizde saklı bir müdürün şoförlüğüne verdiği söylemi bile ayyuka çıkmış durumda.

Uzun lafın kısası.

AKP’li İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel’in hizmetleri paylaşmak yerine kurumun sitesini pazifize ettiği ve sadece önemli gün ve haftalarda kutlama mesajı yayınlatarak vaziyeti kurtarmaya çalıştığı ileri sürülüyor.

Başka bir deyişle...

İddia o dur ki..

Gürel marifetiyle..

AK Parti'nin hizmetleri baltalanıyor.

CANİKLİ OLAYA EL KOYABİLİR

Partisinin hizmet ve projelerini halkla paylaşmakla görevli olduğu halde işi vurdumduymazlığa vardırdığı kaydedilen Başkan Gürel’in bu yönde gelen eleştirileri de çeşitli nedenlerle savuşturduğu hem meclis çevrelerinde hem de AK Parti kulislerinde yüksek sesle konuşuluyor.

Bu durumdan Giresun Valisi Hasan Karahan’ın ne kadar haberdar olduğu bilinmezken, Başkan Gürel’in keyfi olduğu söylenen kararları nedeniyle mercek altına alındığı ve özellikle Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli başta olmak üzere diğer milletvekilleri Sabri Öztürk ile Cemal Öztürk'ün olaya el koyağı bilgisine ulaşıldı.

 

 

Bu haber 2434 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

AKSU’DAN KÖSE’YE TAM DESTEK

AKSU’DAN KÖSE’YE TAM DESTEK GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye eski Başkanı Kerim Aksu, göreve yeni seçilen Belediye Başkanı Fuat Köse...

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehrin geleceğini planlamak ve geliştirmek amacıyla ...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi