Haberler

Yasmin Erbil'den Mehmet Ali Erbil'e olay sözler: Kendinden yaşça küçük kadınlarla olmasından rahatsız oluyorum

Güncelleme:

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, babası ile ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu. Yasmin Erbil, ünlü şovmen için "Babamın kendinden yaşça küçük kadınlarla olmasından rahatsız oluyorum" dedi.

Yayın hayatına yeni başlayan TV100'de magazin sunuculuğunu üstlenen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil babası ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

KENDİSİNE OLAN ETKİSİNİ ANLATTI

Posta'ya konuşan Yasmin Erbil, 8 aydır yoğun bakımda tedavi gören babası Mehmet Ali Erbil'in özel hayatının, kendisinde nasıl bir etki bıraktığını bir bir anlattı.

Yasmin Erbil'den Mehmet Ali Erbil'e olay sözler: Kendinden yaşça küçük kadınlarla olmasından rahatsız oluyorum

"BABAMIN EVİNDE ÇOK ŞEY GÖRDÜM"

Neden çok güvensiz olduğu sorulan Yasmin Erbil "Babamdan dolayı tabii ki. Çocukluğumdan beri babamın evinde çok şey gördüm, çok şey yaşadım. O yüzden biraz çabuk büyüdüm. Sadece ikili ilişkide değil arkadaşlarıma da kolay kolay güvenmem" cevabını verdi.

Yasmin Erbil'den Mehmet Ali Erbil'e olay sözler: Kendinden yaşça küçük kadınlarla olmasından rahatsız oluyorum

"KENDİNDEN YAŞÇA KÜÇÜK KADINLARLA OLMASINDA RAHATSIZ OLUYORUM"

Yasmin Erbil babasının kendinden çok küçük kadınlarla olmasına ise "Çok rahatsız oluyorum. O kadar rahatsız oluyorum ki belki gün gelecek hayat bana bunun karmasını yaşatacak, onu da bilemiyorum. Belki ileride kendimden çok büyük ya da küçük birine aşık olacağım. Gerçekten inanırım böyle şeylere de. Ama çok ayıp geliyor yine de bu kadar açık yaşaması. Ben çok isterdim babamın zaaflarını kontrol edebilmesini ama edemiyor. Adam o kadar samimi ve filtresiz ki samimiyetten ölecek yani." açıklamasıyla şaşırttı.

Yasmin Erbil'den Mehmet Ali Erbil'e olay sözler: Kendinden yaşça küçük kadınlarla olmasından rahatsız oluyorum

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mehmet Ali Erbil Yasmin Erbil Posta Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (27)

Yaduris:

Anan baban seni ne güzel yetiştirmiş helal olsun. Ayaklarından başlar en ince noktana kadar yalarım seni sabahlara kadar.

11
27
yanıtYanıtla
Can:

İğrençsiniz ya doluşmuşsunuz buraya. Yeriniz burası değil

yanıt3
yanıt4
NUR:

Yalaka n''olacak!!!!!

yanıt2
yanıt0
Türko:

Ne yazık ki baban böyle bi adam normal bi vatandaş yapsa sapık denilip linç edilir fakat erbil gibileri yapınca gayet normal buda Allah ın sopası belkide hastalığın bilemezsin

20
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

ön teker nerden giderse arka tekerde ordan gider,kendiside aynı yolun yolcusu.

4
15
yanıtYanıtla
Dütdütlü:

Senin ön teker başka, arka teker başka yöne gidiyi

yanıt6
yanıt4
AKYAZILI:

Dingil kime girerse teker gibi döner

yanıt2
yanıt0
0707:

muhtemelen seninde akıbetin öyle olacak!

9
8
yanıtYanıtla
Uzak Yıldız:

Sen bence büyük konuşma senin sonunda bu.

7
8
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Yasmin zaten sen rahatsız birinin kızısın.

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title