ANA SAYFA > İZMİR > Yaşlı kadının yardımına Bergama Belediye zabıtası koştu

Yaşlı kadının yardımına Bergama Belediye zabıtası koştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yaşlı kadının yardımına Bergama Belediye zabıtası koştu

Bergama’da yalnız yaşayan 74 yaşındaki Ş.Ç. için aralarında para toplayan Bergama Belediye zabıtası, arıza yapan buzdolabında bozulan etleri için üzülen S.Ç.’ye taze et alarak yaşlı kadını sevindirdiler.

Bergama Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne gelen ağır koku şikayeti üzerine olay yerine giden ekipler yaptıkları kontrolde; evde yaşayan yaşlı kadının buzdolabının arızalandığını, bu nedenle de dolabın içinde ki etlerin bozularak kokmaya başladığını tespit ettiler. 74 yaşındaki Ş.Ç’nin koku alma duyularını yitirdiği için evi ve binayı saran kokuyu fark etmediğini söylemesi üzerine,   bozulmuş etler tutanakla vatandaşın onayı da alınarak imha edildi.

Olay karşısında Ş.Ç’nin çok üzüldüğünü fark eden belediye zabıta ekipleri, kendi aralarında topladıkları para ile aynı miktarda eti satın alarak vatandaşın mağduriyetini giderdiler. Kasaptan alınan taze etle zabıta ekiplerini karşısında gören Ş.Ç. “Belediyemiz beni bu kötü ortamdan ve kokudan kurtardı. Hem de yeniden bana et getirdiniz. Allah sizden razı olsun” dedi. Görevlerini yaptıklarını söyleyen zabıta ekipleri ise, “Sizler bizleri büyütüp, bugünlere getirdiniz. Bizde sizin evladınızız. Büyüklerimizin güneşe olduğu kadar, sevgiye de ihtiyaçları vardır. Elimizden geleni her zaman yapmaya hazırız” dediler.  
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Buca’nın ''Eşya Bankası'' yüzleri güldürüyor
Sonraki Haber Çiğli Belediyesi’nde işlemler CRM ile hız kazandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?