1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yasin Aşkın Yıldırım: "Kağızman Camuşlu köyüne hayırlı olsun"
Yasin Aşkın Yıldırım: "Kağızman Camuşlu köyüne hayırlı olsun"

Yasin Aşkın Yıldırım: "Kağızman Camuşlu köyüne hayırlı olsun"

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Kars Şube Başkanı Yasin Aşkın Yıldırım, Kağızman’ın Camuşlu Köyü Kaymakamlık tarafından yaptırılan fakat bir türlü açılamayan modern taziye evinin noksan olan iç donanımını yaptırarak vatandaşların hizmetine sundu.

A+A-

Volkan KARABAĞ 

Yasin Aşkın Yıldırım’ın, iç donanımını gerçekleştirdiği taziye evi Camuşlu Köyü sakinleri tarafından sevinçle karşılandı.

Köy Muhtarı, imamı ve köy halkı; başta Kağızman Kaymakamlığı ve Yasin Aşkın Yıldırım olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söylediler.

Köy halkı, “Taziye evimiz yetersiz ve cenazelerimizde ciddi anlamda sıkıntı çektiğimiz bir gerçekti. Aynı zamanda sosyal amaçlı da kullanabileceğimiz bir mekana ihtiyacımız vardı. Sağ olsun Yasin beyin dini mekanlara ve hizmetlere verdiği destekleri duyduk ve ricada bulunduk. Bizi kırmadı ve taziye evimizin ihtiyacı olan malzemelerin tamamını karşıladı. Bundan sonraki ihtiyaçlarımızın da karşılanmasın da yanımızda olacağını söyledi.” diye konuştular.

Yıldırım da, “Devletimiz var olsun. Biz noksan olanı tamamladık. Rabbim’in adının zikredildiği her mekanın hizmetçisi olduğumu, gücüm nereye kadar ulaşırsa orada var olacağımı bilmenizi istiyorum” diyerek, insanların dualarına ihtiyacımızın olduğunu söyledi.

Yıldırım ayrıca, “Köy sakinleriyle el ele vererek hizmetleri hayata geçiriyoruz. Kağızman Camuşlu köyüne hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

kagizman-camuslu-koyune-hayirli-olsun-(1).jpgkagizman-camuslu-koyune-hayirli-olsun-(2).jpgkagizman-camuslu-koyune-hayirli-olsun-(3).jpgkagizman-camuslu-koyune-hayirli-olsun-(4).jpgkagizman-camuslu-koyune-hayirli-olsun-(5).jpgkagizman-camuslu-koyune-hayirli-olsun-(6).jpgkagizman-camuslu-koyune-hayirli-olsun-(7).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.