"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yaşasın Macaristan; Polonya ve Gürcistan...

Şükrü BULUT
30 Temmuz 2021, Cuma
Siz sevgili okuyucularımızın dikkatlerini uzun süredir önemli bir konuya çekmeye çalıştık.

Bazı takipçilerimizin serze- nişleriyle gündemimizden, muvakkaten kaldırmaya çalıştık. Tamam, biz kaldıralım, fakat ne hazindir ki; zamanımızdaki semavî din ve ahlâk tahribatçıları ellerini AB’ye de uzatarak, bozgunculuklarını dizginlenmesi zor hadde getirdiler.

Zamanımızın sodomiliğini temsil eden LGBT hareketinin Polonya ve Macaristan halkları üzerindeki tahakkümlerini biliyorsunuzdur. Nesillerini, ahlâk ve medeniyetlerini gelecekleriyle birlikte korumak ve kurtarmak gayretiyle, AB’nin bu iki üyeleri “Millî Meclislerinde” söz konusu hastalığın toplumlarına bulaşmaması için çeşitli kararlar alıp tedbirler uyguluyorlar. Bilhassa masum çocuklarını ve eğitimlerindeki ders kitaplarını bu habasetlerden temizlemeye niyetlendiler. Ayrıca on sekiz yaşından küçüklere yönelik reklâm ve propagandaları da yasakladılar. Rusya devlet başkanı Putin’in tabiriyle milletlerinin geleceklerini karartmak istemiyorlar. Gayet makul, masum ve haklı isteklere karşı Neoliberaller, AB içindeki tetikçilerini harekete geçirdi. Bilhassa Almanya adına Brüksel’e gitmiş CDU ve SPD’li iki bayanın gayet kibirli ve medeni olmayan çıkışlarıyla bu iki ülkenin halkları cezalandırılmak isteniyorlar. AB’nin tarihinde pek görülmemiş bir çirkinlikle… Hem Spiegel gibi naşirler aracılığıyla bu halkları aşağılıyorlar ve hem de AB’den gelecek haklarına LGBT’den dolayı el koyacaklarını iddia ediyorlar. Hele küçük ülkesindeki düzeni sağlayamayan ve suçluların ekseriyetini takipsizliğe alan Mark Rutte gibilerin ileri-geri konuşmaları, AB’ nin son zamanlarda içerisine düşürüldüğü NEOLİBERAL labirentin dehşetini gösteriyor.

Milletleri aşağılanması, bir ahlâksızlık uğruna insan şeref/haysiyetinin çiğnenmesi, ileri demokrasinin tahrip edilmesi, salgın döneminde bu hareketle insanlığa verilecek en büyük zarar gibi çok önemli, noktaların içinde bulunduğu konuyu, köşemizin kısıtlı imkânlarından dolayı bu gün konuşamayacağız. Önemli bir nokta var ki, mutlaka değinmemiz gerekiyor. Arşivlere baktığımızda Neoliberal sözcülerin, devamlı bir şekilde AB’nin dağılması yönünde hareket ettiklerini göreceğiz. Avrupa’nın merkezinde kurduğu üniversite ile her tarafa fitne sokan meşhur sihirbazın apar-topar Budapeşte’den gönderilmesinin arkasında da bu hakikat vardı. Angela Merkel ile kurduğu ilişkiler de kendisini kurtarmamıştı. İşte bu LGBT hastalığı bahane edilerek hem Macaristan halkından intikam almaya çalışıyorlar ve hem de AB’yi dünyaya; semavî dinlere düşman, insan neslini yok etmeye çalışan, hedonist anlayışa sahip ve insanî değeler yerine Neoliberal değerleri koyan siyasî bir ittifak olarak göstermeye çalışıyorlar.

Perşembenin gelişi, Çarşambadan belliydi. Rothshild çalışanı Emmanuel Macron’u yardımlarıyla AB’ye sekreter olan Ursula von der Leyen’in ilk günlerinde de bu gerçeğin altını çizmiştik. Almanya-Türkiye tarihî birlikteliklerine ihanetle, Kuzey Suriye’deki Marksist teröristlere mühimmat ve askerî eğitim sağlayan Von de Leyen’in Brüksel’de AB’ye büyük zararlar vereceğini önceden yazmıştık. AB’deki LGBT taraftarı siyasetçilerin mahiyetlerini bildiğimizden, sodomilik adına bu tetikçi siyasetlerin çıkışlarına şaşırmadık, ama bu hususta hassas olan devletimizin ve cumhurbaşkanımızın bu halklara destek çıkmamasına herkes gibi biz de şaşırdık. Sıradan bir olayı bile dikkate alıp beyanatlarda bulunan yetkililerimizin bu önemli konuda susmaları, Türk Milletinin erkekliğine elbette yakışmaz. Bu yaklaşımın bana ait olmadığını biliyorsunuz. Sodomilik hastalığı, insanoğullarının arasında ve bilhassa erkekler arasında görünerek gelen manevî bulaşıcı bir hastalıktır. Neoliberallerin özel yetiştirdikleri elemanlarıyla 1990’larda müdahalesine kadar, Dünya Sağlık Örgütü de bu sapkınlığı hastalık olarak belirlemiş ve tedavisi için de imkân hazırlamıştı. Çok ilginçtir ki, Osmanlılar demokrasiye geçtiklerinde, Bediüzzaman Hazretleri İstanbul’da irad ettiği ”HÜRRİYETE (Demokrasiye) HİTAP” isimli manifesto niteliğindeki nutkunda da bu hususa değiniyor..

”..Biz millet-i Osmaniye erkeğiyiz. Kâmet-i merdane-i istidad-ı milliyemize [millî mertlik istidadımızın endamına] kadınların libası [elbisesi] gibi süslü sefahet ve hevesat ve israfat yakışmıyor. Binaenaleyh, aldanmayalım.”

Şu tevafuk da ilginç olmalı. LGBT hareketiyle sodomiliği okul öncesi eğitimine de indirgeyen Marksist neoliberallere erkekçe karşı çıkanlar, yine dünün Osmanlıları: Gürcistan, Polonya ve Macaristan... Fakat Türkiye’mizin Osmanlı’nın coğrafyasındaki milletlere ve halklarının bağımsız iradelerine destek çıkmaması, elbette Osmanlı’nın devamı iddiasına da zarar veriyor... Haksız mıyız?

Okunma Sayısı: 2101
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Sertaç LÜSER

    23.8.2021 08:35:51

    Sahip çıkabilmemiz için ilk önce geçmişimizin hata ve sevapları ile yüzleşmemiz lazım.Hataları derken nerde hatalar ettik ki böyle oldu,sevap derken ne yaptık ki hala Osmanlı ve ecdadımız hayret ve ümitle anılıyor.

  • Said Köse

    5.8.2021 22:16:03

    Biz millet-i Osmaniye erkeğiyiz. Kâmet-i merdane-i istidad-ı milliyemize [millî mertlik istidadımızın endamına] kadınların libası [elbisesi] gibi süslü sefahet ve hevesat ve israfat yakışmıyor. Binaenaleyh, aldanmayalım.” bunu bir derste açmanız lazım burdaki bağlantı bana açılmadı. Allah'a emanet olun

  • Nura

    31.7.2021 14:49:20

    LGBT konusu Avrupa içerisinde adaletli bir arenaya taşınmadıkça istibdat devam edecektir. Yazınız haklı ve konuşulmayan gerçekleri bir kez daha açıklığa kavuşturdu. Saygılarla...

  • selamet

    31.7.2021 14:38:12

    Ahirzaman'ın tahripkar zındıka komitelerinin birisi Marksizm\Komünizm iken diğeri Faşizm, bir diğeri Kapitalizm diye tariflerde yerini bulurken, bunlar yetersiz kalmaya başladığında devreye Sodomiliği mi soktular, diye düşünürken, sizin yazılarınızda, manası 1.sinin diğerlerini ve daha birçoklarını ürettiğini okuduk. Allah razı olsun ağabey. yalnız bazı şifreleri açarsanız, muhataplarınızın idrak noktaları daha da aktifleşecektir.

  • Rehanur

    31.7.2021 13:28:41

    Avrupa ovasını çepeçevre saran ateşin, bir kısım toprakları Avrupa’da olan İSLAMİ ülkelere sıçraması işten bile değil. Hz. İsanın askerlerinin Kur’anın nurundan yardım isteyen mesajları olan ve bütün kiliselerde sallanan, üç metrelik renkli bayraklara sokaklardaki tatbikatlarla beraber bakılırsa, beşere inen tokatların şifreleri çözülecektir. Lakin önce ehl i aklın ittifakı şarttır. Sonra da kalplerdeki fitne marazı istikamet nuruyla tedavi edilmelidir. Aslında tam toparlanma vakti gelmiştir.

  • Abdullah bilgin

    30.7.2021 20:31:22

    Sn hocam Allah yardımcınız olsun zihninizi açık kaleminize kuvvet versin Bu konuda toplumları aydınlatıcı yazılara ihtiyaç var. Selam ve dua ile

  • Çuhadaroğlu

    30.7.2021 17:33:53

    Sahillerde, zaaf-ı imandan gelen, ve saf ehl-i imanın da, bu hale tatil namıyla uydurdukları intisablarıyla rüchaniyet kesb eden, sefehat ve dalalet yangınları, dışarıya taşmaya başladı. Hiç olmazsa ehl-i iman tarafından ibret alınsa, memleketin o kanserli bölgelerinde ki vaziyete kuvvet verilmese, ve tatillerimiz Sıla-ı Rahîm şekline tebdil edilse inşallah sadaka-ı makbule hükmüne geçer.

  • Kerem

    30.7.2021 17:18:41

    İnkarıuluhiyetin tufan gibi insanlığın üzerine aktığı bir zamanda, bu yazılara şiddetle ihtiyaç var. Tebrik ediyorum.

  • Bedreddin

    30.7.2021 14:04:43

    Sodomiliğe binlerce kere erkekçesine karşı çıktığınız bu mubarek yazılarınızın tamamı için Rabbim sizlerden ebedi razı olsun.Rabbim sizleri saadetine nail eylesin.

  • Demokrat Avrupa

    30.7.2021 12:41:51

    Neoliberallerin ve neoconların sayesinde iktidara gelmiş olan ve halen onların desteğiyle ayakta durabilen Erdoğan / AKP Polonya’nın, Maceristan’ın ve Gürcistan’ın LGBT’ye karşı çıkmalarına nasıl destek versin ki? Günü birlik taktiklerle iktidar hayatını uzatma çabasında olanlardan fazla bir şey beklememek gerekir…

  • Haydar

    30.7.2021 11:02:27

    Türkiye cumhuriyeti kurulurken ve kurulduktan sonra geçmişimiz ile sürekli mücadele edildi, kötülendi. Türkiye’de uzun süre siyaset, Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı yapmış Süleyman Demirel 1990 yılı civarında TV programında üniversite öğrencileri ile söyleyişinde bunu açıkça ifade etti. Yönetimin ve eğitim sisteminin Osmanlı’yı sürekli kötülemesi ile yetişmiş nesilden daha fazla beklenti yapmak ne kadar doğru? 2000 yılından sonra Oğu, Selçuklu ve Osmanlı’nın sahip olduğu topraklara destek olunmaya çalışıldığını görmekteyiz. Yeterli mi elbette değil. Bu yüzden daha fazla gayret edeceğiz

  • Hüseyin

    30.7.2021 10:11:16

    Batı medeniyeti demokrasi hukuk ve hürriyet adına insanlığı ulâştırdığı ileri aşamaların ve süreçlerin yanında bedensel özgürlük adı altında ademoğluna vermiş olduğu zararlar da büyüktür.. Bunda neoliberallerin katkısı elbette büyüktür.Onlara göre önemli olan maddi kazançtır..Ahlâk, inançlar, gelenekler, teamüller, sağduyu, insanın karakteristiği ve mizacı, haysiyeti ve onuru umurlarında değil.Insani özelliklerin ve niteliklerin yok edilmesi ruhun kaybedilmesi insanın bedene indirgenmesi yalnızlaştırılması  bütün stratejilerin ve taktiklerin buna göre yapılması bilinen bir hakikattir..Bozgunculuğa karşı alınacak önlemler ve atılacak adımlar, bilinçlenmezler ve aydınlatmalar tehlikenin ve yaklaşmakta olan felaketin zararlarını türpüleyici ve önleyici nitelikte olmalı kalıcı olmalı sürekli olmalı..

  • sefer hoca

    30.7.2021 09:25:50

    Çok güzel ve manidar bir tevafuk yakalamışsınız.Tebrikler.

  • Zeliha

    30.7.2021 07:27:42

    Çok ibretlik gerçekten. Başımıza bu kadar musibetlerin gelmsi boşuna değil demekki....Allah başlara akıl versin. Amin

  • Halil İbrahim Karahan

    30.7.2021 02:41:10

    Rabbim her türlü kötülüklerden korusun. Allah razı olsun abi.

  • Sezai MUMCU

    30.7.2021 01:18:30

    Evet, Polonya müteveffa (bir duyuma göre rahmetli) Papa II Jean Paul'un azamî gayretiyle Isevilige daha da ciddi baglandi. Gürcülerin Isevileri ahlakî yönden bize cok yakin (merhum babamin vefatindan evvel bakicisi mütedeyyin bir Gürcü Isevî idi). Macarlara gelince nasil onlar Komünizmin baskisiyla Türklük bilincinden uzaklastilarsa AB ( ve müsbet Birinci Avrupa nin da katkisiyla) Demokrasi ile Türk kökenlilik bilincine ve imanî meselelerde müstereklere yakinlasmada azimli olmalarinin semeresi olarak MENFI/ZARARLI IKINCI AVRUPAya karsi gayet ciddi müttefikimiz olma yolunda sevindirici ilerlemeler kaydedilmektedir. Anadolu halki Müslüman cogunlugu ve mütedeyyin Isevî ve Musevî akalliyetlerle semavî dinlerin ahlakî müstereklerinde hemfikirdir. Bunlar bize vaadedilen Müslümanlarla diger semavî dinlerin mensuplari arasindaki ittifakin güzel emmareleridir diye umuyoruz.

  • İsmail Ertan

    30.7.2021 01:03:29

    Gayet önemli ve zamanlı tesbitler. Allah razı oĺsun

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı