Güncel

YAŞAM KAYGISI

Ahmet Ömer Kavut da Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkan Adaylığını açıkladı

27 Ocak 2020 Saat: 00:37
YAŞAM KAYGISI
YAŞAM KAYGISI

Ahmet Ömer Kavut da Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkan Adaylığını açıkladı. Tüm partililerin ve yurtseverlerin çocuklarına örnek gösterebilecekleri bir gençlik kolları yapılanmasına öncülük etmek üzere yola çıktıklarını belirten  Kavut’un açıklaması şöyle: ‘’Saygıdeğer Cumhuriyet Halk Partililer ve partimizin çok kıymetli gençleri, yol arkadaşlarım, dev çınarın yemyeşil yaprakları, cumhuriyetin yılmaz savunucuları; bildiğiniz üzere önümüzde gençlik kolları seçimleri var. Bu süreçte bizler gençlik kolları başkanlığını yalnızca partiye gelen alışılmış yüzleri sürece dahil etmek olarak değil, bugün yaklaşık 400.000 nüfusa ulaşmış İzmit’te yani kentimizde bulunan partili olsun ya da olmasın, bize oy versin ya da vermesin lise çağından başlayarak bütün gençlerin kanaat öncülüğünü üstlenecek bir yapı olarak görüyoruz.

YAŞAM KAYGISI

Bu misyon ile İzmit’imizin 102 mahallesinde bulunan bütün gençlerin sesi olabilmek adına yola çıkıyoruz. Çünkü şunu çok iyi biliyoruz ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Vatanın bütün ümidi ve geleceği size, genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlanmıştır.’ Memleketimizin içerisinde bulunduğu durumun rehaveti su götürmez bir gerçektir. Bu memlekette artık gelecek kaygısından öte yaşam kaygısına, telaşına düşürülmüş gençler var.

Bu memlekette 19 yaşında sokak ortasında dövülerek canına kıyılan Ali İsmail Korkmazlarımız var, Abdullah Can Cömertlerimiz (Abdocanımız) var, Berkin Elvanlarımız var. Haince katledilen Özge Can Aslanlarımız, Ceren Özdemirlerimiz var. Bu memlekette binlerce ailenin ve gencin emekleriyle ve fedakarlıklarıyla dolu eğitim hayatları sonrasında işsiz kalan binlerce diplomalı gencimiz var.

BAŞARILAR DİLERİM

Hal böyleyken gençlik meselesi hiç şüphesiz memleketimizin de, partimizin de gelecek meselesidir. Tüm bu sorunların yanı sıra partimizin gençliğine düşen de ezilenin sesi, yoksulun aşı, kimsesizlerin kimsesi olabilmektir. Tüm partililerimizin ve yurtseverlerin çocuklarına örnek gösterebilecekleri bir gençlik kolları yapılanmasına öncülük etmek üzere yola çıkmış bulunuyoruz. Ben değil biz diyerek partimizi iktidara taşıyacak üretkenlikle ve çalışkanlıkla gece gündüz demeden elimizi değil, gövdemizi taşın altına koymaya hazırız. Tüm bu bilinç ve anlayışla Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na adayım. Gülümseyen bir İzmit’in, gülümseten bir gençliği hakkettiğini düşünüyorum. Partimize ve kamuoyuna saygılarımla arz ederim. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları seçimlerimizin İzmit başta olmak üzere tüm ilçelerimizde partimiz için hayırlı olmasını diler, tüm aday arkadaşlarımıza başarılar dilerim.’’

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız