Haberler

Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade'nin diziden ayrılacağı iddia edildi

Güncelleme:

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma ile ilgili bir ayrılık iddiası daha ortaya atıldı. "Şahika" karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade'nin 90. bölümde diziden ayrılacağı öne sürüldü.

FOX'un sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni bölümlerinde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Yasak Elma'nın başrol oyuncusu Talat Bulut, kadroya daha sonra katılan Barış Kılıç, Buse Buçe Kahraman, Gökhan Alkan'ın ardından Ender ile Kaya'nın oğlu Yiğit'e hayat veren Doğaç Yıldız diziden ayrıldı.

Bu ayrılıkların ardından dizide Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade hakkında iddialar gündeme geldi.

RESMİ BİR AÇIKLAMA YAPILMADI

Yasak Elma dizisinde Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade'nin 90. bölümde diziden ayrılacağına yönelik iddialar sosyal medyada gündeme geldi. Ancak konu hakkında herhangi resmi bir açıklama yapılmadı.

YASAK ELMA 87. SON BÖLÜM ÖZETİ

Feride, Yıldız'ı ilk gördüğü andan itibaren sevmemiştir ve oğlunu bu konuda doldurur. Çağatay'ın ciddi bir ilişki istememesi Yıldız'ın geri adım atmasına sebep olur.

Halit'in vefatından sonra herkes dağılmıştır. Yıldız istediklerini alamamanın derdine düşmüşken, Ender ve Şahika şirketteki yeni oluşuma ayak uydurmaya çalışırlar. Hasan Ali Kuyucu, Argun Holding'in yeni ortağıdır ve ne yazık ki, geldiği yerin karışıklığından haberi yoktur. Yıldız ise hayal ettiği sakin ve düzenli hayatı yeni tanıştığı Çağatay'da bulacağını sanır.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nesrin Cavadzade Gökhan Alkan Talat Bulut Magazin Haberler

500

Yorumlar (12)

aycan:

halit diziden çıktından sonra dizizn tadı kalmadı zaten bitirsinler bu sezon

6
0
yanıtYanıtla
....:

Ìzlenecek bişey kalmadı.ice saçmalamaya başladılar final yapsın daha iyi

3
0
yanıtYanıtla
ercan:

tam seyredecektik

2
1
yanıtYanıtla
Perçenekli:

Yaprak dökümü devam ediyor yakında final yapar

2
0
yanıtYanıtla
Tt:

Para icin ün icin yapmayacagi sey yok , 100 yil görmesem merak etmem

1
0
yanıtYanıtla
dr:

diziler zaman geldi mi bitmesi gerek ortaya cok sacma bir sey cikiyor zamaninda bitirmesini bilmiyorlar atv gibi sonra ortaya corba gibi sacma konu ayni øzetti gøsterir iken dizi biter gider tam rezalet

1
0
yanıtYanıtla
S.S:

DİZİNİN İSMİ DEĞİŞMELİ. . . . . . . . . . . . KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE

1
0
yanıtYanıtla
EYLÜL:

BU DİZİ İÇİN 7 YAŞ VE ÜZERİ İÇİN UYGUNDUR OLUMSUZ ÖĞELER İÇERİR DİYOR .

1
0
yanıtYanıtla
Seyirci:

Bitmez tükenmez kadın entrikaları içinde şaklaban olmuş, muhallebi beyinli, basiretsiz erkeklerin hikayesi olan bir diziydi. Sürekli kendini tekrarlaması sıktı seyirciyi. Diziyi götüren usta oyuncuTalat Bulut ayrılınca zaten en onemli öznesini kaybetti. Dizi bitti.

1
0
yanıtYanıtla
ilkim:

kim seyrediyor ki toptan yolcu edin sunlari

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title