Güncel

YASAK BİTTİ MİLLET DIŞARIYA AKIN ETTİ

Cuma günü ilan edilen 2 günlük sokağa çıkma yasağının ardından bugün sona eren sokağa çıkma yasağı sonrasında İzmit halkı yeniden sokağa çıktı. Caddeler ve sokaklarda yoğunluk yaşandı. Sokağa çıkma yasağı market ve fırınl

13 Nisan 2020 Saat: 19:21
YASAK BİTTİ MİLLET DIŞARIYA AKIN ETTİ
YASAK BİTTİ MİLLET DIŞARIYA AKIN ETTİ

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge kapsamında 11 Nisan günü saat 00.00 itibariyle aralarında Kocaeli’nin de bulunduğu 31 ilde sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. 2 günlük sokağa çıkma yasağının ardından bugün sona eren sokağa çıkma yasağı sonrasında İzmit halkı yeniden sokağa çıktı. Caddeler ve sokaklarda yoğunluk yaşandı.

EKİPLER DENETİME DEVAM ETTİ

Sokağa çıkma yasağı market ve fırınlara akın eden vatandaşlara bir bakıma virüsü eve taşırken şimdi yeniden sokağa çıkarmış oldu. Kocaeli halkı genel olarak yasağa uyarken, bu süreçte sokağa çıkan 679 kişiye 1 milyon 859 bin 88 TL para cezası kesildi. 23 kişi için ise adli işlem yapıldı. Bugün şehrin yoğun noktaların polis ekipleri yine denetimlerine devam etti.

YASAK 65 YAŞ VE 20 YAŞA SÜRÜYOR

Sokağa çıkma yasağı öncesi İzmit'te vatandaşlar yine genel olarak evlerinde otururken yasağın bittiği gün sabah saatleri itibariyle Kocaeli halkı sokağa çıkmaya başladı. Havaların da ısınmasıyla vatandaşlar sokak ve caddelerde yoğunluk oluştururken polis ekipleri ise denetimlerini sürdürdü. Sokağa çıkma yasağının bitmesi sonrasında 65 yaş üzeri ve 20 yaş altı kişilerin sokağa çıkma yasağı devam etti. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız