ANA SAYFA > EĞİTİM > Yarışmanın geliri anaokuluna...

Yarışmanın geliri anaokuluna...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yarışmanın geliri anaokuluna...

İzmir Gündoğdu Lions Kulübü, “Yetenek” yarışması düzenleyip geliriyle anaokulunun tefrişatını gerçekleştirdi…

Sosyal sorumluluk projeleriyle sürekli aktiviteler gerçekleştiren İzmir Gündoğdu Lions Kulübü, yetenek yarışması yapıp, geliriyle de anaokulunun tefrişini gerçekleştirdi. Okulöncesi eğitime destek amaçlı proje hazırlayıp gerçekleştirdiklerini belirten Kulüp Başkanı Nurdan Pakoğlu, hizmetlerini sürdüreceklerini belirtti.

Dönem başkanlığını Nurdan Pakoğlu’nun yaptığı İzmir Gündoğdu Lions Kulübü, bu yıl eğitime katkı amaçlı projeler hazırladı. Anaokulu tefrişatına gelir toplayabilmek için Lions Kulüpleri arasında “Yetenek Lions” yarışması hazırladı. Karşıyaka Belediyesi Bostanlı Suat Taşer Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen yarışmaya, jüri üyesi olarak alanlarında en deneyimli sanatçılardan Uğurkan Erez, Neslihan Yargıcı, Armağan Çağlayan, Ertan Kayıtken ve gazeteci Şenay Düdek gönüllü olarak katıldı. Yarışmada dereceye girenlere ödüller verildi.

Yetenek yarışmasının geliri ile Kadifekale’deki Konak İnkilap ilk ve Orta Okulu’nun anasınıfları ele alındı. İki ayrı sınıfın tüm ihtiyaçları baştan sona yenilendi. İkinci eğitim dönemine yetiştirilen hazırlıklardan sonra kulüp üyeleri ile sınıfları ziyaret eden Başkan Nurdan Pakoğlu “ Çocukların mutluluğu her şeyin önünde gelmektedir.  Okul öncesi eğitime katkı koymak amacıyla hem Lions Kulüpleri arasında yarışmalar düzenleyip eğlenceli etkinlikler gerçekleştirdik, hem de ihtiyaç sahibi okulumuza katkılar sunduk. Öğrencilerimizi yine takip edeceğiz, ihtiyaçlarına her zaman katkı koymaya çalışacağız.. Bizlere bu projede destek olan tüm kurum ve kişilere teşekkür ediyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Herkes İçin Ekolojik Okuryazarlık Seminerleri başlıyor
Sonraki Haber Karşıyaka Stadı'nda bir sorun daha çözüldü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?