MENÜ

Yarışa devam

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Maçın başında geri düşmesine rağmen topun arkasına geçip rakibini beklemekten vazgeçmeyen Kasımpaşa, attığı golü yeterli bulup risk almayan, tempo yapmayan Beşiktaş 34 dakika hepimizi uyuttu...

Bu dakikada Sancak’ın ortasında Babel’in yaptığı gollük vuruşu Günay harika kurtardı, uykumuz açıldı. İki dakika sonrasında da Beşiktaş harika bir gol attı. Sosa’nın ceza alanına doğru gönderdiği yerden pasta stoperi yanında götürürken topun üzerinden atlayan Olcay, Demba Ba’yı kaleci İsaksson ile karşı karşıya bıraktı. Demba Ba da golü kolayca yaptı. Şimdi istatistiklerde asist Demba Ba’dan önce topla son oynayan Sosa’ya yazılacak, bu da Olcay’a haksızlık olacak. Bence bu golde gol pası Olcay’ın!

Atiba&Sivok kalmalı

2-0 Beşiktaş’ı rahatlatır diye düşünürken, Tunay’ın 30 metreden gelen ortasında Ersan Gülüm’ün ıskası Günay’ı çaresiz bıraktı. Stoperlerden söz açılmışken ilk golün pasını veren Sivok’tan hangi futbol aklı vazgeçiyor anlamakta zorlanıyorum. Ben teknik adan olsam Atiba’yı da, Sivok’u da takımda tutarım.

İkinci yarı Olcay’ın pasında Motta’nın golüyle başladı. Demba Ba’nın takipçiliğiyle gol bölgesine taşıdığı topta Barış’ın son adamken yaptığı faul ve gördüğü kırmızı kartla, “Kasımpaşa maça ortak olur mu?” soruları noktalandı.

Özen’in işi çok zor

Mustafa’nın pasında Olcay’ın şahane golü, Dolmabahçe’de ağırlanmasının ardından ilk maçta küfürden kırmızı kart gören Adem ve Sosa’nın harika golü diğer notlardı. Aklıma bir soru takıldı; Fenerbahçe-Beşiktaş maçını Aydınus değil, Abitoğlu yönetse kaç kişi atılırdı?

Skor kandırmasın, Beşiktaş’ın disiplin, akıl ve kalitenin yanına tempoyu da koyması lazım... Kazanmak önemli, iyi oynayarak kazanmak daha da önemli...

Önder Özen’in ‘Süper’ Lig’deki macerası mağlubiyetle başladı. Kibarlığı, üslubu, teknik bilgisiyle yorumcuyken ‘hep galip’ olan Özen’in şimdi ise işi çok zor.

YORUM YAZ