Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Yarınki maçta Taraftar Patlaması bekleniyor Küçükyaman’dan Taraftara çağrı: Bu taraftar Tribünleri Tıklım Tıklım Doldurur

Yarınki maçta Taraftar Patlaması bekleniyor Küçükyaman’dan Taraftara çağrı: Bu taraftar Tribünleri Tıklım Tıklım Doldurur

SPOR 18.01.2020 19:01:00 0
Yarınki maçta Taraftar 
Patlaması bekleniyor
Küçükyaman’dan Taraftara çağrı:
Bu taraftar 
Tribünleri
Tıklım Tıklım
Doldurur
 Ispartaspor Başkan Yardımcısı Galip Küçükyaman, taraftarın bir takım için çok önemli olduğunu belirterek; “Biz taraftarlarımıza inanıyor ve güveniyoruz. Takımımız 10 bin kişiye maçlar oynamıştır. Bu yarın ve bundan sonraki maçlarda neden olmasın? Ben Ispartasporlu taraftarlarımıza inanıyorum” dedi.

 
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Ispartaspor’da ikinci yarıya bir gün kala yöneticiler basının karşısına geçti ve önemli açıklamalarda bulundular.
KÜÇÜKYAMAN; “YARINKİ MAÇTA TRİBÜNLERİN
TIKLIM TIKLIM DOLMASINI BEKLİYORUZ”
Bugün saat 14.00’de Ispartaspor Kulüp Binasında gerçekleştirilen toplantıya; Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Başkan Yardımcısı Galip Küçükyaman, Teknik Direktör Hasan Şengün, Takım Kaptanı Volkan Serim ve yeni transfer futbolcular ile gazeteciler katıldı. Söz konusu basın toplantısında konuşan Ispartaspor Başkan Yardımcısı Galip Küçükyaman, yarın ki, maçta taraftar patlaması beklediğini belirterek, taraftarları maça davet etti. 

“LİGİN İLK YARISINDA
TARAFTARLARIMIZI KÜSTÜRDÜK”
Küçükyaman taraftarlarla ilgili olarak yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Taraftarlar, sporseverler ve seyirciler bir kulüp ve bir takım için son derece önemlidir. Bizim için de önemlidir. Evet, ligin ilk yarısında ve özellikle ilk haftalarda istediğimiz sonuçları alamadık. Kendi sahamızda oynadığımız ilk maçta tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlarımız, ardından gelen mağlubiyetlerle takımdan soğudu. Yani, taraftarlarımızı küstürdük. Bundan dolayı kusura bakmasınlar artık. Ama, daha sonra alınan galibiyetlerle tribünler yavaş yavaş dolmaya başladı. Ancak, bu ilk yarıdaki maçlarda yeterli olmadı. Neden? Çünkü taraftarlarımız başarıya gelir. Takım galip gelirse tribünler dolar, mağlup olursa boşalır. Bu iş böyledir.

“TARAFTARLAR
BİZİM HER ŞEYİMİZ”
Biz şimdi taraftarlarımız için daha büyük düşünüyoruz. İkinci yarı dolu – dizgin aldığımız galibiyetlerle maçlarımızı 10’binlerin karşısında oynayacağımıza inanıyoruz. Bu konuda hem takımımıza hem taraftarlarımıza inanıyor ve güveniyoruz. Çünkü, taraftarlarımız bizim her şeyimizdir. Onlar tribünleri tıklım tıklım doldurarak ve takımımızı 90 dakika boyunca destekleyerek takımımızı ateşleyen ve galibiyete ulaşmasında en büyük etken oluyorlar. Hepsine buradan teşekkür ediyorum.

“YARIN MAÇA GELİN, İNANIN
GELDİĞİNİZE DEĞECEK”
Bilindiği gibi, ikinci yarı yarın kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Akşehirspor maçıyla başlayacak. Ben, buradan tüm taraftarlarımıza ve hatta tüm Ispartalı sporseverlerimize sesleniyorum. Yarın maça gelin, stadyuma gelin ve tribünleri tıklım tıklım doldurun. Takımımız hem oynayacağı göze hoş gelen futboluyla ve inşaallah alacağı galibiyetle maça geldiğinize değecek. Buna inanın” dedi.
 
 
 
 

Cuma 20.6 ° / 7.9 °
Cumartesi 23.9 ° / 8.7 °
Pazar 23.4 ° / 7.6 °