Sakaryaspor pazar günü ise saat 13.30’da şehrimizde 50 puanlı lider Bandırmaspor’u ağırlayacak, ilk yarı 3-0 kaybetmiştik.

7. HAFTA İLK GALİBİYET

SAKARYASPOR yarın saat 13.00’te deplasmanda oynayacağı Sivas Belediyespor maçı için bu sabah 10.30’da Sabiha Gökçen’den Sivas’a uçuyor. 3-0’lık Kırşehir Belediyespor galibiyetiyle ilk 5’e sokulan Sakaryaspor’da sarı kart cezalı Azad Filiz dışında eksik yok ancak Sakaryaspor’u Ankara’dan sonra Sivas deplasmanında da kar kış bekliyor. Bu arada Ankara Demirspor’u Pazar günü 4-3 yenen Sivas Belediyespor yorgun. Lig’in ilk yarısında Sivas Belediyespor’u 7. hafta Sakarya’da 17. dakika da Yaser Hacımustafaoğlu’nun golüyle 1-0 yenmiştik, aynı zamanda sezonun ilk galibiyetini elde etmiştik.

8. HAFTA 3-0 YENİLDİK

Yarın saat 13.00’te deplasmanda oynayacağı Sivas Belediyespor maçı sonrası Sakarya’ya dönecek olan Sakaryaspor 23 Şubat Pazar günü saat 13.30’da şehrimizde 50 puanlı lider Bandırmaspor’u ağırlayacak. Lig’in ilk yarısında deplasmanda oynadığımız Bandırmaspor maçını 3-0 kaybetmiştik ve İbrahim Nalbant yönetimi genel kurula gitmişti.

Editör: TE Bilişim