YARDIM SEVENLER DERNEĞİ 89 YAŞINDA

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2017 - 09:12, Güncelleme: 23.02.2017 - 09:12
 

YARDIM SEVENLER DERNEĞİ 89 YAŞINDA

Türkiye Yardım Sevenler Derneği kuruluşunun 89. yıl dönümü nedeniyle, Kaşık Restoran da yemekli etkinlik düzenlendi. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle pasta kesildi, dernek yararına çekiliş yapıldı.
Türkiye Yardımsevenler Derneği 89. kuruluş yıl dönümünde yemekli etkinlik düzenlendi. Kaşık Restoran da düzenlenen etkinlik yemeğine; Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in eşi Fatma Dilek  Güvençer, Tugay komutanının eşi Ayşe Güvenç, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Türk Kadınlar Konseyi Başkanı Mübeccel Kafkaslı, Yardım Sevenler Derneği yönetim kurulu ve üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Derneğin kuruluş yıl dönümünde kısa bir açıklama yapan Dernek Başkanı Beyhan Yörür “derneğimiz bundan tam 89 yıl önce kuruldu. Türkiye genelinde 81 ilde temsilciliklerimiz var, dernek olarak burslar vererek Öğrenci okutuyoruz.  Çeşitli etkinliklerimiz var,  bunları sürdürmekteyiz. Bugün burada çekilişler yapılacak elde edilen gelir ile burs verdiğimiz öğrencilerimizin, eğitimlerine katkılarımız olacak” dedi. Açıklamalar ardından derneğin kuruluş yıl dönümü nedeniyle kuruluş pastası kesildi. Yemekli etkinlikte davetliler  müzik eşliğinde hoşça vakit geçirdi.
Türkiye Yardım Sevenler Derneği kuruluşunun 89. yıl dönümü nedeniyle, Kaşık Restoran da yemekli etkinlik düzenlendi. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle pasta kesildi, dernek yararına çekiliş yapıldı.
Türkiye Yardımsevenler Derneği 89. kuruluş yıl dönümünde yemekli etkinlik düzenlendi. Kaşık Restoran da düzenlenen etkinlik yemeğine; Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in eşi Fatma Dilek  Güvençer, Tugay komutanının eşi Ayşe Güvenç, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Türk Kadınlar Konseyi Başkanı Mübeccel Kafkaslı, Yardım Sevenler Derneği yönetim kurulu ve üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Derneğin kuruluş yıl dönümünde kısa bir açıklama yapan Dernek Başkanı Beyhan Yörür “derneğimiz bundan tam 89 yıl önce kuruldu. Türkiye genelinde 81 ilde temsilciliklerimiz var, dernek olarak burslar vererek Öğrenci okutuyoruz.  Çeşitli etkinliklerimiz var,  bunları sürdürmekteyiz. Bugün burada çekilişler yapılacak elde edilen gelir ile burs verdiğimiz öğrencilerimizin, eğitimlerine katkılarımız olacak” dedi.
Açıklamalar ardından derneğin kuruluş yıl dönümü nedeniyle kuruluş pastası kesildi. Yemekli etkinlikte davetliler  müzik eşliğinde hoşça vakit geçirdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.