Yaralıları hastanede ziyaret etti

Çorlu'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 24 kişinin hayatını kaybettiği, 341 kişinin yaralandığı tren faciası nedeniyle hastanede tedavileri devam eden yaralıları ziyaret etti.?

GÜNDEM 17.07.2018 20:19:00 0
Yaralıları hastanede ziyaret etti

Karacan, CHP'deki kurultay söylentilerini de değerlendirerek “24 Haziran 2018'de bildiğiniz gibi Türkiye'nin yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle ilgili bir seçimimiz vardı. Cumhuriyet Halk Partisi o gün, kendi iç işleri, sadece şunu söyleyelim, o gün bir yemek yendi. Onun bedeli ve faturasını kim ödeyecek onun tartışmasıdır. Bunlar iç meseleleridir. CHP bunları kendi içinde çözecektir. Yemeğin bedelini kim ödeyecekse onun kararını alacaklardır” dedi.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

 

Bedelli askerlikle ilgili de konuşan Karacan, “Bugün grup toplantısında önce 27 yaş, sonra 25 yaş, bu bizim gerekli kurullarımızda AK Parti'nin komisyonlarında, Cumhurbaşkanımızın talimatı üzerine bununla ilgili olarak Milli Savunma Komisyonu'nda çalışmalarını yapıyorlar. Biraz sonra grubumuzda netleşir. Çünkü yeni çıkacak olan torbayla bedelliyle ilgili gerekli çalışmalar devam edecek” dedi ve şu an üzerinde çalışıldığını belirtti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU