"YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR"

"YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR"
Samsun İlkadım İlçesi Liman Mahallesi sakinleri İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş'ı coşkulu bir şekilde karşıladı.

İYİ Parti'den İlkadım Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş, İYİ Parti'den Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayati Tekin ile birlikte Liman Mahallesi sakinleri ile biraraya geldi. İlkadım'da 2009 – 2014 ilkadım Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde birçok projeye imza attıklarının altını çizen Demirtaş, sözlerine Liman Mahallesi sakinleri çoşkulu karşılamalarından dolayı teşekkür ederek başladı.

yaptiklarimiz-yapacaklarimizin-teminatidir-(1).jpeg

İlkadım'ın her mahallesini, her mahallenin eksik ve sorunlarını çok iyi bildiğini vurgulayan Demirtaş şöyle konuştu: "Her mahallenin sorunları farklı. Bunları tek tek tespit ettik ve bunları inşallah 31 Mart'tan sonra proje ve yatırımlarla hayata geçireceğiz. Sizler bize 2009'da yetki verdiniz ve Bizim nasıl çalıştığımızı gördünüz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Gösterdiğiniz ilgi ve çoşku için minnettarım. Yüreğiniz yüreğimizden bir ömür uzak kalmasın inşallah" dedi.   

yaptiklarimiz-yapacaklarimizin-teminatidir-(2).jpeg

yaptiklarimiz-yapacaklarimizin-teminatidir-(3).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum