• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yapma be Ahmet başkan SELAHATTİN ERTAŞ

Yapma be Ahmet başkan

selahattin.ertas@sabah.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.07.2018, 00:00

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağoğlu, "Burak Yılmaz'ı bizden alacak para daha keşfedilmedi" demiş... Aman yapma başkan, futbolcunu alternatifsiz gösterme. Sözlerini medyada gören Burak Yılmaz ya da aynı iltifatı duyan hangi futbolcu olursa olsun, "Nasılsa formam garanti" diyerek takımdan ve hocasından kendini üstün tutma rehavetine kapılır. Sonra bekle ki performansı yükselsin! Trabzonspor taraftarı sizden ve yönetiminizden icraat bekliyor.
Futbolcunuzu cilalamanızı değil. Dünya Kupası'ndan dersler alabilecek miyiz? Final oynayan hem Fransa hem de Hırvatistan'dan alacağımız dersler var. Ayrıca Belçika'dan da...

İŞ PARAYA GELİNCE

İki yıl önceki Avrupa Şampiyonası'nda Fransa kendi evinde finalde Portekiz'e yenilmiş dramatize şekilde ikinci olmuştu. Şimdiki hocaları Deschamps yollanmadı! Onun sisteminde devam ettiler şampiyonluğa oynadılar. Hırvatistan bizim gruptan çıkmıştı. Onlar da futbolu bilen Suker'in federasyon başkanlığıyla Modriç, Rakitiç ve Mandzukiç üçlüsüyle son yıllarda takım olmayı başardılar, inatla buralara geldiler. Ne milli takım kaptanları kaprisler yaptı, ne de baş antrenörleri.
Hepsi birbirine inandı, sadece çalıştılar ve halklarını sevindirmeye devam ediyorlar! Belçika ise yaklaşık on yıl öncesinde elemelerde 3-2 yendiğimiz aynı kadroyla bugünlere geldi. On yıl önce Milli Takımımızda bulunan çok bilmiş futbolcularımızdan hiçbiri şu an kadroda yoklar!
Bu da futbolu ne kadar bildiğimizin göstergesi!
Bizim futbolumuzda bildiğim tek şey; elle tutulur başarı olmadan muhteşem para kazanılabildiği...

HAYIRLISI OLSUN!

Yeni Spor Bakanımız Mehmet M. Kasapoğlu oldu, hayırlı olsun...
Kendisini Spor-Toto Teşkilatı'nda yaptığı çok başarılı işlerle takip ediyorduk.
Çok çalışkan ve başarılı bürokrattı. Ülkemize kazandırdığı tesisler bunun göstergesi. Spor camiasını da oldukça yakından tanıyor. Sıkıntıları biliyor. Türk sporuna hizmet veren kulüplerimize Spor_Toto teşkilatı olarak maddi kaynaklar kazandırdı. Aynı başarıyı yeni dönemin Gençlik ve Spor Bakanı olarak da bekliyoruz... Bu arada aynı mahallede oturuyor sayılırız ama bakanlığı boyunca görüşme fırsatı bulamadığım, doksanlı yılların başında amatörlerden tanıdığım eski bakan Sayın Osman Aşkın Bak'a da hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi yine fırsatını buldukça Türk gençliğine ve sporuna hizmet edecektir mutlaka..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA