GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
YANLIŞ YAPILMIŞSA DÜZELTECEĞİZ

YANLIŞ YAPILMIŞSA DÜZELTECEĞİZ

Tarih 13 Eylül 2016, 05:26 Editör Dursun ONUR

TIME- AK Parti Giresun milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, FETÖ soruşturmaları kapsamında hata sonucu kamudan atılanların tespiti yapılır yapılmaz görevlerine geri dönebileceklerini belirtti

Canikli, kamudan FETÖ iddiasıyla yanlışlıkla atılanlarla ilgili açıklama yaptı. Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli hata sonucu kamudan atılanların tespiti yapılır yapılmaz görevlerine geri dönebileceklerini söyledi.


AK Parti Giresun İl Başkanlığı’ndaki bayramlaşma törenine katılan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, FETÖ'nün tüm kamudan kazınması, temizlenmesi ve aynı zamanda finans kaynaklarının kurutulması noktasındaki çalışmalara yoğun şekilde devam edildiğini söyledi.

İl başkanlığında partilillerle bayramlaştıktan sonra salondakilere seslenen seslenen AK Parti Giresun milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), PKK bölücü terör örgütü, DEAŞ ve bütün terör örgütlerine karşı hiç durmaksınız, taviz vermeksizin terörle mücadeleyi sürdürdüklerini söyledi.

HATA YAPMAMAK İÇİN TİTİZ DAVRANIYORUZ

Kamudan yanlışlıkla atılanların düzeltmesinin yapılması için herhangi bir süre kısıtlaması bulunmadığını vurgulayan Canikli, bir kişinin bile adaletsizliğe uğramaması için çok hassasiyetle hareket ettiklerini vurguladı.

50 binden fazla FETÖ mensubunu kamudan attıklarını hatırlatan Canikli, ‘Hata yapmamak için çok titiz davranıyoruz. Bir kişinin bile adaletsizliğe uğramaması için çok hassasiyetle hareket ediyoruz’ ifadesini kullandı.

YANLIŞ YAPILMIŞSA DÜZELTECEĞİZ

‘Bütün bu titiz yaklaşımımıza rağmen yanlış bir işlem yapılmışsa, bir tane bile yanlış işlem yapılmışsa onları da düzelteceğiz’ diyen Başbakan Yardımcısı Canikli, ‘Düzeltme yollarımız da açık, bunu çok net bir şekilde buradan ifade ediyoruz. Şuana kadar kendisinin Fetullahçı Terör Örgütü'ne mensup olmadığı halde yanlışlıkla kamudan çıkartıldığı noktasında talepler var. O talepler ileride valiliklere de yapılabilir ve nereden gelirse gelsin, hangi siyasi partiden gelirse gelsin ciddiyetle bir kişinin bile haksız bir şekilde bir muameleye maruz bırakılması bir vebaldir. Bu vebale de biz girmek istemiyoruz’ şeklinde konuştu.

Bayramlaşma törenine diğer AK Parti Giresun milletvekili Cemal Öztürk, İl Başkan Vekili Kenan Tatlı, İl Gençlik Kolları Başkanı Habil Büyüktaş, bazı belediye başkanları, il ve ilçe yöneticilerinin yanısıra vatandaşlar da katıldı.

Canikli, daha sonra Ankara'ya dönmek için Ordu-Giresun Havaalanı'na hareket etti.

Bu haber 1998 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

BULANCAK’TA BAŞKAN VEKİLLERİ BELLİ OLDU

BULANCAK’TA BAŞKAN VEKİLLERİ BELLİ OLDU GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- Bulancak Belediyesi’nde meclis başkan vekilleri belli oldu.

BELEDİYENİN BORCUNU YARIYA DÜŞÜRDÜK

BELEDİYENİN BORCUNU YARIYA DÜŞÜRDÜK GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- Giresun Belediye eski Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 5 yıllık süre zarfında belediyenin b...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi