YANILMAZ:“GÜÇLÜ TOPLUM SİZİN ELLERİNİZDE”


Bu haber 2017-12-29 16:09:37 eklenmiş ve 1527 kez görüntülenmiştir.

Kültür Park Mamürat-ül Aziz Salonu’nda gerçekleşen programa Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve Eşi Nebahat Yanılmaz, Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Kent Konseyi Başkanı Murat Ergen, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Keskin, Fırat Üniversitesi’nde görevli bayan akademisyenler ile çok sayıda idari personel katıldı.
Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayşe Keskin, amaçlarının Elazığ’da yaşayan ve farklı alanlarda görev yapan bütün bayanlara dayanışma ve işbirliği içerisinde çalışabilmenin kapılarını aralamak olduğunu söyledi.
Başkan Yanılmaz’ın kadın ve çocuklar konusunda gerçekleştirilen çalışmalara büyük titizlikle yaklaştığını vurgulayan Ayşe Keskin, bu açıdan Elazığ Belediyesi tarafından sürekli destek gördüklerini ve kadınlara yönelik sosyal projelerin daha çok geliştirileceğini kaydetti.
Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yeliz Polat ise kadınlar arasındaki dayanışma ve birlikteliğin artırılmasına yönelik farkındalık oluşturmak adına öğrencilerine sık sık Kent konseyleri ile alakalı çalışma konuları belirlediğini ifade ederek ülkemizdeki kadın akademisyen sayısının daha çok artması gerektiğine dikkat çekti.
BAŞKAN YANILMAZ: “GÜÇLÜ TOPLUM SİZİN ELLERİNİZDE”
Göreve geldikleri günden itibaren bayan ve çocuklara yönelik birçok çalışmaya imza attıklarını belirten Başkan Yanılmaz, kadına ve çocuğa hitap etmeyen hiçbir çalışmanın gerçek anlamda başarı sağlayamayacağını kaydetti. Mensubu olduğumuz İslam dinin kadınlara çok özel bir yer tayin ettiğini belirten Başkan Yanılmaz açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:
“Kent Konseyi Kadın Meclisimiz kurulduğu günden bugüne çok önemli çalışmalar yapıyor. Yaptığımız bütün çalışmaların özetinde ve özünde insanlar var; çünkü insana dokunmayan, insanı mutlu kılmayan, insanın yaşamını kolaylaştırmayan ve insanı mutlu etmeyen hiçbir çalışma önemli değildir. Kadınlar hayatımızın en önemli evresinde ve bizi yönlendiren ve bizle ilgili her türlü zorluğa göğüs geren kişiler olarak yol göstericilerimizdir. Bu açıdan kadın meclisimizi çok önemsiyorum. Yaptığımız çalışmalarda ahlaki değerimiz olmalı ve bu ahlaki kurallar yol yürürken bizlere rehber olmalıdır. Değerli hanımefendiler bilesiniz ki çok kıymetlisiniz. Kadınlarla ilgili yaptığımız bütün çalışmalar esnasında şehirde yapmamız gereken en önemli çalışmalardır. Onun için özellikle kadın meclisimize sonsuz çalışma alanı açmaya çalışıyoruz. İnanıyorum ki sizler ne kadar gayretli, aileye sahip, evlatlarımızı ve çocuklarımızı iyi yetiştirirseniz toplum o kadar sağlam ve dinamik olur.”

ETİKETLER :
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
2022-04-03 02:15:05
2020-11-23 19:15:12
2015-03-10 15:50:44
2015-03-10 15:48:30
E-Mail Bulten Kaydi
Arşiv Arama
- -
Anket
Bir gazeteyi takip etmenizin sebebi nedir?
İçeriği
Yazarları
Siyasi görüşü
Görsel çekiciliği
Diğer
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Elazığ Sonnokta Gazetesi - Elazığ Son Dakika
© Copyright 2013 elazigsonnokta.com/. Tüm hakları saklıdır.Web Tasarım Elazığ Sonnokta haber yazılımı alt yapısı ile yapılmıştır.
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
Web Tasarım Hizmeti
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi
Elazığ Nakliyat Firmaları
Elazığ Polat Nakliyat
Elazığ Nakliyat Firması
seks shop   sex shop   sex toys   erotik seks shop   gay sex shop   gay sex shop   strapon nedir   kızılay sex shop   vibratör   izmir sex shop   antalya sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   antalya sex shop   izmir sex shop   bursa sex shop   ankara sex shop   istanbul sex shop   ankara sex shop   bursa sex shop   bursa sex shop   antalya sex shop   sex shop   izmir erotik shop   seks shop   sex shop   sex shop   sex shop   seks shop istanbul   فرمتجر الجنس   فروشگاه جنسی   فروشگاه جنسی   هزاز   متجر الجنس اسطنبول   вибратор   фаллоимитатор   секс-игрушки   деление знакомства   секс-шоп   знакомства с иностранцами   sex shop   iç giyim   saç bakım   işitme cihazı   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otel fiyatları   sinop otel tavsiye