Haberler

Yangında 2 kardeş yanarak can verdi, acılı baba "Evlatlarım" diyerek feryat etti

Güncelleme:

Mersin'de 3 ve 4 yaşındaki iki kardeş evlerinde çıkan yangında feci şekilde yanarak hayatını kaybetti. Acılı anne ve baba çocuklarının başında "Evlatlarım" diyerek feryat etti.

Yeşil Mahalle, Hasan Özçivi Caddesi üzerindeki bir evde meydana gelen yangında, Fatma Kuytul duş almak için banyoya girdi.

ELEKTRİK KONTAĞINDAN ÇIKTI

Bu sırada Fatma-Tuncay Kuytul çiftinin çocukları Mehmet ve Ahmet Kuytul odada oynarken, elektrik kontağından yangın çıktı. Alevler arasında kalan çocuklar çığlıklar atarken, banyodaki anne ses ve duman kokusu üzerine dışarı çıktı.

ALEVLER İÇERİSİNDE KALDILAR

Evdeki yangını fark eden genç kadın evlatlarının alevle kaplanan odada kaldığını görünce feryat etti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Yangında, Ahmet ve Mehmet kardeşler feci şekilde yanarak hayatını kaybetti.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Büyük üzüntü yaşayan anne Fatma Kuytul bayılırken, baba Tuncay Kuytu ise "Evlatlarım" diyerek gözyaşı döktü. Olay yerine gelen polis evin çevresine güvenlik şeridi çekip çalışma yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Mersin Tarsus 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (6)

CUMHUR:

YÜCE ALLAHIM KİMSEYE YAŞATMA YARABBİ

22
0
yanıtYanıtla
evlat:

evlat caninin en tatli yeri. anasi olene oksuz babasi olene yetim demisler evladi olene bisey bulamamislar dunyadaki en aci sey evlat acisidr ben bir anneyim 2 yasinda bebegim cok uzuldum annasine babasina rabbim sabirlar versin. Allahim kimseyi evladinin acisini yasatmasin.

14
0
yanıtYanıtla
Fatih karasu:

Allahım çok büyük Sabırlar versin inşallah ..onlar bir melektı

13
1
yanıtYanıtla
aa:

Demet akalın reklam ıcın seday denen bukelemuna yardım edıyorsun ya. bak burada gercekden ıhtıyacı olan var yapda bızde sana haklsın dıyelım.

5
0
yanıtYanıtla
Zeynep:

Dikkat edin, elektrik, gaz, su hepsini on kere kontrol edin.

4
0
yanıtYanıtla
baba:

çok üzüldüm. taktiri ilahi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title