Yangın Dolapları Yerleştirildi

Olası bir yangın esnasında Trafik yoğunluğu ve Araçların park etmeleri nedeni ile ulaşmakta zorluk çektiğimiz bölgelere zamandan kazanmak ve anında müdahalede bulunulması için koymaya başladığımız Yangın Dolaplarının yerleştirme i?

GÜNCEL 22.07.2019 15:10:58 0
Yangın Dolapları Yerleştirildi

 

Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından tarihi çarşıda ulaşımın zor olduğu mahallelere yangın dolapları yerleştirildi.

İtfaiye araçlarının ulaşımının zor olabileceği, esnafların ve trafiğin yoğunluğu olduğu,  gerektiğinde anında müdahalede bulunabilecekleri ve zaman kazanmak amacı ile yangın dolapları yerleştirilme çalışmalarına tamamlandı.

Safranbolu´nun özelikle tarihi bölümündeki yapıların ahşap, bazı mahallelere çeşitli sebeplerden dolayı ulaşımının kolay olmaması nedeni ile İtfaiye Müdürlüğü tarafından yangın dolapları uygulamasına başlandığını belirten Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse; “Tarihi Çarşı bölgemize yangın dolaplarının yerleştirme işlemleri tamamlandı. 

Özellikle tarihi çarşı bölgesinde ticaret ile uğraşa ya da ikamet eden vatandaşların konu ile ilgili çok dikkatli olması gerektiğini hatırlatan Köse, “Kentimiz vatandaşlarımızın büyük katkıları ve gerçekleştirdiği çalışmalar ile korumanın başkenti unvanını almıştır. Koruma bilincinin üst seviyede olduğu Safranbolu´muzda aynı bilinçle belediyemiz ve vatandaşlarımız elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Bu tertibatı kullanmak inşallah nasip olmaz” dedi.


Cuma 22.1 ° / 5.6 °
Cumartesi 24.6 ° / 2.1 °
Pazar 21.1 ° / 0.2 °