Yandaş medyada 'adalet yürüyüşü' kavgası: Kalemini yıka, adam ol!

Yandaş mahallenin kalemleri arasındaki adalet yürüyüşü kavgası büyüyor. Star yazarı Ahmet Taşgetiren’e aynı gazetenin yazarı Ahmet Kekeç cevap verdi. Taşgetiren ise bugün kendisini eleştiren Yeni Birlik yazarı Ekin Gün’e “Adam ol!” diye çıkıştı.

Yayınlanma: 22.06.2017 - 10:54
Abone Ol google-news

Star Gazetesi yazarı Ahmet Taşgetiren'e Kılıçdaroğlu'n averdiği destekten dolayı yine Star'dan Ahmet kekeç tepki göstermişti. O kavga cevaplarla büyüyor. Büyüyen bir kavga da yine Ahmet Taşgetiren ile hükümete yakın Yeni Birlik yazarı Ekin Gün arasında.

Yandaş Star gazetesi yazarları arasındaki Adalet yürüyüşü tartışmasında son olarak Ahmet Kekeç’ten, Ahmet Taşgetiren’e cevap geldi. Dün Taşgetiren yazısında bir kez daha Kılıçdaroğlu’na destek vermiş. Dipnotta da Kekeç’in sözlerine cevap vermeyeceğini söyleyerek tepkisini göstermişti.Dipnotlar üzerinden tartışma sürüyor.

"BYLOCK’UN DELİL NİTELİĞİNE SALDIRIYOR"

Bu kez cevap sırası Kekeç’teydi. Köşesinin sonundaki “Hamiş” başlığının altındaki cevap notu şöyle :“69 yaşında bir direnç yürüyüşüdür bu”güzellemesine cevap beklemiyorum... Cevabını, kendi vicdanında “Star yazarı” verecek. Söz konusu yazıyı “sağduyu” ile bir kez daha okudum. Gördüm ki, yazar, aynı zamanda (ve daha çok), ByLock’un “delil” niteliğine saldırıyor; yazının kendi içinde böyle bir mimarisi var.

TAŞGETİREN'DEN YENİ BİRLİK YAZARINA : ADAM OL! 

Hükümete yakın Yeni Birlik Gazetesi yazarı Ekin Gün de dün Taşgetiren’i yerden yere vurduğu bir yazı yazmış, “Sen kimin sözcüsüsün Ahmet Taşgetiren?” diyerek çıkışmıştı. Taşgetiren’in medya iftarına davet edilmesini de eleştirmişti.Ekin Gün şöyle demişti:“MİT TIR’ları ihanetini tertipleyenlerin, buna kol kanat gerenlerin ve siyasal zeminde bunun sözcülüğüne soyunan CHP’nin ne yapmak istediğini biliyoruz da…Sen kimin sözcülüğüne soyunuyorsun Taşgetiren? Sen kimin adına konuşuyorsun? Çıkar o ağzında gevelediğin baklayı da mert olup açıkla. Konuştuğun, yazdığın ağız kimin ağzıdır?”

Bu sözlere Taşgetiren de bugünkü köşesinden verdiği cevapta şu ifadeleri kullandı:“Yeni Birlik'teki vatandaşa: Bana söverek var olamazsın. Kalemini yıka da yaz. Adam ol, konuşalım.”

Kılıçdaroğlu'nun 'Adalet Yürüyüşü' yandaş yazarlar arasında kavga çıkardı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler