Yanal'dan moral desteği

Oyuncularına destek olarak motive etti

Yanal'dan moral desteği
Ersun Yanal, yenilgiye rağmen Antep karşısındaki futboldan memnun. Oyuncularından moral bozmamalarını isteyen deneyimli hocanın, “Siz böyle oynamaya devam edin, kaybetme olasılığımız azalacak. Bu maça kaybettik değil, kazandık gözüyle bakıyorum” dediği öğrenildi.

Trabzonspor, Süper Lig’in 2. haftasında konuk olduğu Gaziantepspor karşısında etkili oynamasına karşın, 88. dakikada Orkan’ın kaydettiği golle sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrılmıştı. Takımın ortaya koyduğu performans gelecek için umut dağıtırken, yenilgiye rağmen ortaya konulan etkili futboldan memnun olan Teknik Direktör Ersun Yanal, maç sonrası soluğu morali bozuk olan oyuncuların yanında aldı. 

‘Yeter ki siz böyle oynayın’

Gaziantespor karşısında oyunu domine eden ancak şanssız golle mağlup olan oyuncularını ortaya koydukları etkili futbol için tebrik eden deneyimli teknik adam, “Moralinizi sakın bozmayın. Siz böyle oynamaya devam edin, yenilseniz bile herkes sizi alkışlayacaktır. Zaten bu şekilde oynadığımızda kaybetme olasılığımız çok azalır. Biliyorum hepimizin zamana ihtiyacı var. Yepyeni bir takımız. Ben bu maça kaybettik değil, kazandık gözüyle bakıyorum. Giden yalnızca 3 puan oldu. Siz yeter ki böyle oynamayı sürdürün, başarı kaçınılmaz olacak” dediği öğrenildi. 

‘Birbirinizle sık sık konuşun’

Sahada gördükleri eksikleri de oyuncularıyla paylaşan Ersun Yanal, iletişim eksikliğinden dem vurdu. Yanal, “Maçlarda birbirinizle sık sık konuşun. Hazırlık maçlarında çoğunuz birlikte oynama şansı bulamadan lig maratonu başladı. Gördüğünüz gereksiz kartların nedeni de iletişim eksikliğinden kaynaklanıyor. Aranızdaki mesafe fazla da olsa gerekirse bağırarak aranızdaki irtibatı sağlayın. Bu sorunu bir an önce aşmalıyız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor